« Inte mycket ork kvar | Huvudsidan | Efter regn kommer sol »

7 juli 2006

Utomhussurf

DET KOM NÅGRA YNKA DROPPAR regn i morse när vi åkte till jobbet. Jag insåg snabbt att det inte skulle räcka så när jag kom hem blev det vattning av framsidan. Just då blev det ett himla liv i trädgården men det var som vanligt bara träd och buskar som applåderade ;-)

Sedan satte jag mig på ljugarbänken och njöööt medans Woffegubben tvättade bilen...

1_tradgardssurf.jpg

Jag kan avslöja att om jag inte lyfter blicken så ser jag...

2_www.muller.jpg

Men om jag tittar upp en aningens aning så ser jag...

3_raktfram.jpg

Och till vänster...

4_vanster.jpg

Från högerflanken...

5_hoger.jpg

Det kunde utan tvekan varit sämre när man kör TRÅDLÖST;-)

Skrivet av Angela Müller den 7 juli 2006 20:45

Kommentarer

---> Angela: Visst är det väl fantastiskt med trådlöst! Och vilken underbar utsikt du har! :-)

Skrivet av: Bim den 7 juli 2006 22:28

Herrejistanes, du är ju värre än vad jag är (var)... datorn med överallt...(;-) vojne, vojne...

Skrivet av: Jerry den 7 juli 2006 22:35

Bim> Ja, det är härligt!
Nu har jag fixat så att kan köra via Blåtand eller GPRS när vi inte är hemma. Det är egentligen det jag ska testa denna helg, annars tar jag inte hem den bärbara varje helg.

Skrivet av: Angela den 8 juli 2006 08:53

Jerry> Det är inte så illa som det ser ut. Normalt sitter jag i mitt arbetsrum på min stationära men inför semestern (när vi inte är hemma då)ska jag nu kolla så att jag kan koppla upp mig med Blåtanden och eller GPRS. Men visst...det är "gött" att kunna sitta var man vill ;-)

Skrivet av: Angela den 8 juli 2006 09:01

---> Angela: Jag förstår inte riktigt hur uppkoppling med Bluetooth och GPRS fungerar. Måste sätta in mig i det där.

Skrivet av: Bim den 8 juli 2006 12:21

Bim> 1: Man måste ha den tjänsten från sin mobiloperatör och naturligtvis en telefon som klarar tekniken men det vet jag ju att du har ;-) 2. Sedan får det ju konfigas på datorn och eftersom du kör PC och jag är Macmupp så... Nåväl, när allt är konfigat och klart så kan man köra datorn mot internet m h a mobiltelefonen. Förut har jag ju kört mobil och kabel men det funkar tyvärr inte med Inteldatorn, eller rättare sagt det kommer nog drivrutiner för just denna processor så småningom (det kostar på att vara tidigt ute) men tills dess använder jag andra alternativ. Använder man GPRS så kan man dessutom prata i mobilen samtidigt som man är uppkopplad ;-)

Skrivet av: Angela den 8 juli 2006 16:32

Och så säger de att "medelålders tanter" är otekniska!? ;-) Jag tycker både du och jag är strålande exempel på att det inte är så! :-) Tack för informationen! Har ingen tanke på att skaffa sånt nu, men ändå kul att veta!

Skrivet av: Bim den 9 juli 2006 00:19

Post a comment
Remember Me?