« Boris bloggar, del 24 | Huvudsidan | Boris bloggar, del 25 »

28 juli 2006

Säga vad man vill

OM HUNDLIVET MEN att hinna med trädgården också - det går inte. I dag, nyss faktiskt, när jag vattnade passade jag på att ta lite foton av det lilla som ännu blommar. Boris låg och sov i trädgården och jag for runt med slangen så det blev lite tid över för att ta några få bilder när han inget märkte och i skydd av vattenslängen för den gillade han inte ;-)

En Väpnarlilja har slagit ut...

1_vapnarlilja.jpg

Och den som står som nämaste granne till Väpnarliljan är inte så tokig den heller...

2_annanlilja.jpg

Och nu har även den röda Dagliljan sett dagens ljus...

3_roddaglilja.jpg

Skrivet av Angela Müller den 28 juli 2006 19:11

Kommentarer

Nästan att man har glömt bort alla dina fina blommor! Det har bara varit hundbilder på sistone! ;-)

Skrivet av: Bim den28 juli 2006 22:37

Bim> Ja, jag får så dåligt samvete när Boris är här för då tycker han att jag ska ägna mig åt honom ;-)

Skrivet av: Angela den28 juli 2006 23:37

Post a comment
Remember Me?