« Boris bloggar, del 5 | Huvudsidan | Boris bloggar, del 7 »

17 juli 2006

Boris bloggar, del 6

HON FÅR RÖTT KORT I DAG OCKSÅ! Jodå batterierna i kameran är bytta men nu har hon glömt sladden! Matte, du får kanske börja se dig om efter något lämpligt hem till dem? Frågan är om dom klarar sig på egen hand när jag åker hem.

I natt gruffade jag bara till med ett enda skäll och jag iddes faktiskt inte ens springa fram till ytterdörren. Det är ju för tusan flera mil dit så jag inser att om jag ska ha några som helst krafter kvar när jag kommer hem så gäller det att spara på dem.

I morse blev det himla liv i sovrummet! Någon idiot hade ställt klockan på ringning! 06.30!! Jag låg i alla fall kvar tills Woffe lockade med morgonpromenad och då tänkte jag att det är kanske bäst att gå upp för annars får man väl ingen frukost heller.
Mycket riktigt! Det blev ingen frukost!
Efter promenaden skuffade dom in mig i bilen och så drog vi iväg. Hmmm, vi skulle visst jobba i dag.

Ja, nu är jag installerad på jobbet och har fått min frukost. Som tur var hade dom vett nog att ta med min bur så att jag kan sova lite mellan arbetspassen. Jag har hjälpt extramatten med massor nu på morgonen och vi har varit på en promenad. Fast egentligen kunde jag skippa promenaderna för vet du var matte, dom har massor av stolpar här inne. Man får inte pinka på dem säger extramatten men var i jösse namn har dom då dessa fina stoplar till?

Hon har ju som sagt glömt sladden så jag får lägga in lite foto senare i dag! Nu hinner jag inte mer för vi ska gå på möte 10.45.


Skrivet av Angela Müller den 17 juli 2006 10:25

Kommentarer

Den där hunden är visst lika flitig bloggare som mitt barnbarn...

Skrivet av: Bloggblad den17 juli 2006 13:14

Bloggblad> Javisst är det väl kul att då och då få lite kvalite på bloggen ;-) Ditt barnbarn skriver fantastiskt bra tycker jag. Måste brås på sin mormor!

Skrivet av: Angela den17 juli 2006 13:39

Post a comment
Remember Me?