« Boris bloggar, del 25 | Huvudsidan | Boris bloggar, del 27 »

29 juli 2006

Boris bloggar, del 26

JAG HAR VARIT PÅ DATE! Träffat en liten Jack Russel-dam (tror jag det var i alla fall) på sex år. Först morrade jag och satte henne på plats och efter det hade vi en riktigt trevlig kväll...

1_jackrussel.jpg

Hon hade en fin liten trädgård och jag hade fullt upp med alla nya dofter både utom- och inomhus. Sedan höll jag ju vakt förstås för det passerade både katter och andra hundar utanför. Phew!

Den gamle, som tydligen är extramattes farsa, klappade helt OK så honom har jag tagit till mitt hjärta...

2_dengamle.jpg

Om han är extramattes farsa är han väl din morfar då, Matte? Jaja, vi åkte dit för att överlämna DVD-filmen från hans 80-årskalas (då jag inte fick vara med). Dom blev jätteglada och tyckte att filmen var sååå fin och då berättade extramatte att det var Peter och Steffanies förtjänst eftersom dom redigerat filmen. Han, den gamle, blev jätteglad att sade flera gånger att nu måste vi ringa Anna och tacka ;-O
Han har inget vidare koll men å andra sidan vem vet vad man har koll på när man är 80? Men jag hörde att han sade det flera gånger och extramatte förklarade varje gång att det VAR Peter och Steffanie som har gjort filmen så fin så nu kommer han nog ihåg det ;-)

När vi kom hem så gick vi kvällsrundan, bara korta promenaden runt kvarteret, men det var helt OK ända till vi träffade ytterligare en tjej som jag blev riktigt irriterad på. Då sade extramatte att jag skulle skärpa mig för hon var bara 10 månader. Ha, vad gör hon i så fall ute så sent? Jag har väl för tusan inte tid att roa hela kvarterets småglin när jag går kvällsrundan!

Japp, nu vet jag inte när jag får tid för nästa uppdatering för i morgon blir det full rulle här om jag känner den här familjen rätt. Vi ska nämligen åka till Varberg och bo i husvagnen då.

Skrivet av Angela Müller den 29 juli 2006 22:57

Kommentarer

---> Boris: Ha det så trevlig i Varberg, och vakta extramatte och extrahusse ordentligt! ;-)

Skrivet av: Bim den30 juli 2006 00:25

---> Angela: Ha en himla trevlig semester i Varberg nu! Och jag hoppas på nån liten blogg därifrån ibland! ;-)

Skrivet av: Bim den30 juli 2006 00:25

Bim> Jadå, nu ska vi promenera och bada och det ska bli så härligt. Jag ska nog hålla dem i gång de två veckor som återstår av min semester (nästan...ska lämnas igen nästnästa fredag). *Blöt hundpuss*

Skrivet av: Angela den30 juli 2006 00:28

Bim> Tack! Ja, jag ska försöka och om tekniken och krafterna räcker så kommer det nog ett och annat inlägg. *Kram* Och du, ha det så trevligt du också förstås!

Skrivet av: Angela den30 juli 2006 00:30

Just det... Boris gillar inte valpar, han uppfostrar dem och kan faktiskt vara lite dum (går på i onödan och sådär...) Bra att veta... (låt honom inte umgås med valpar) :-)

Så ni åker till Varberg nu.. ujuj man blir allt VÄLDIGT avis...

Skrivet av: anna den30 juli 2006 00:49

Matte> Japp, nu sticker vi om några timmar!

Skrivet av: Angela den30 juli 2006 09:02

*Kramar om er båda*

Skrivet av: Bim den30 juli 2006 09:20

Kör försiktigt! :-)

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den30 juli 2006 13:54

*Håller med ovanstående kommenterare!*

Skrivet av: Bim den30 juli 2006 15:05

Så länge ni har orkat vara extramatte/husse nu... jag orkar bara vara barnbarnsvakt i 1 dygn åt gången...

Skrivet av: Bloggblad den30 juli 2006 22:17

Anna o Bim> Jadå, Woffe är så försiktig och rattar fram mig så fint. Jag ligger i min bur och sover mest hela tiden.

Skrivet av: Angela den30 juli 2006 22:48

Bloggblad> Det förstår jag, jag skulle nog inte orka längre heller med en pigg och rask liten prinsessa. Boris är gammal och lite trött så han nöjer sig med mindre ;-)

Skrivet av: Angela den30 juli 2006 22:50

Vad är det för ljushuvud till vänster på bilden? ;)

Skrivet av: David den31 juli 2006 08:31

David> En riktigt solstråla ;-)

Skrivet av: Angela den31 juli 2006 12:42

Post a comment
Remember Me?