« Boris bloggar, del 2 | Huvudsidan | Boris bloggar, del 4 »

16 juli 2006

Boris bloggar, del 3

VET DU VAD? Dom hör illa också! I natt fick jag passa huset på egen hand och en gång for jag upp som ett jehu och skällde järnet mot ytterdörren. Bägge två vaknade visserligen men då kan det ju vara kört för länge sedan! Det kommer att bli en jobbig semester om jag ska behöva hålla koll på säkerheten helt själv här alltså.

Sedan undrar jag ju om extramatten behöver extra lite sömn eller? Hon for ur sängen redan vid niotiden i morse men jag tänkte att jag liger kvar här hos Woffe. Det ska ju fan kliva upp i ottan!
Men, då börjar hon slamra med kastruller och då är det ju kört. Då blev jag tvungen att stiga upp i fall hon skulle tappa ner något ätbart på golvet. Jo, hon skulle absolut koka kyckling eftersom jag annars inte hade något att äta till fukost sa hon. Okey dårå.

Mums vad det luktade gott i köket! När hon var klar trodde jag ju att skulle få avnjuta delikatesserna men nädå, då skulle vi gå på morgonpromenad! Men herregud jag hade ju redan fått pinka i trädgården innan vi började koka kyckling. Men när jag frustade inför promenaden hävdade hon att min matte hade sagt att jag skulle på morgonpromenad. Jag vet inte om hon far med osanning men jag misstänker det. Ja, så hävdade hon att kycklingen ändå måste svalna innan jag kan äta den. Men är hon helt tappad bakom spisen heller? Det går väl för tusan att blåsa på den?!

I vilket fall som helst så avgick extramatten med seger och hon plockade med sig två bajspåsar. Haha, täkte jag nu ska jag skrämma henne lite så innan vi hade gått 800 meter så hade jag bajsat slut på bägge påsarna ;-)
Då muttrade hon lite och blev fundersam och fegade ur totalt. Trots att vi alltså passerade två bajspåsepapperskorgar så höll hon krampaktigt tag i den sista påsen som det redan låg en bajs i för hon hävdade att i värsta fall kan man använda den igen.
Ja man undrar ju i bland?

Det blev en tvåtusenstegspromenad, ja människosteg då alltså, jag gick ju säkert minst åttatusen. Jag tyckte nog vi kunde gena hem till kycklingen men hon stod på sig så det blev hela rundan i alla fall. Sedan, efter promenaderna ska hon ju nödvändigtvis kolla av hela mig efter fästingar. Gud så omständigt innan man kan få sig ett skrovmål. Inte nog med det...det togs beslut om att vi skulle äta ute så det tog ju en stund innan dom hade fått ut maten och äntligen kunde sätta sig till ro...

1_hundfrukost.jpg

Jag kan svårligen tro att du kan äta upp den där själv, eller...

2_inteorkar.jpg

Tror du iinte dom reser sig fast det fanns mat kvar på bordet. Jojomensan det skulle in i kylen igen. Fattar inte ett dugg alltså? Det hade väl varit bättre att äta upp rubbet så man slapp springa fram och åter med matburkarna?

Skrivet av Angela Müller den 16 juli 2006 11:12

Kommentarer

Stackars Boris som hon kör med dig! *ler*

Angela, du har ju söta barnbarn :) Om än inte i människovariant ;)

Skrivet av: Petra den16 juli 2006 11:57

Petra> Visserligen men bebisar är bebisar och dom luktar mycket goare ;-)

Skrivet av: Angela den16 juli 2006 12:14

Hahahahahaha vad Boris är söt! :-D Vad duktig du är som kollar fästingar direkt efter promenaden! :) *riktiga matte känner sig lugnare*

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den16 juli 2006 13:55

---> Angela: Hur gör ni i veckan nu då? Ni får ha henne med på jobbet? Inga allergiker där?

Skrivet av: Bim den16 juli 2006 14:05

Bim->Men HALLÅ där! Scchhhhhh inte så Boris hör! Han är en kille!!! ;)

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den16 juli 2006 14:05

Bim> Jag tror inte det är någon fara för det är näst intill tomt på vår avdelning och min kollega, som jobbar, har kissar hemma så han är nog inte allergisk. Just det ja...Boris är en grabb ;-)

Skrivet av: Angela den16 juli 2006 14:27

---> Anna + Angela: Oj! Förlåt! Vet inte hur jag kunde skriva så där! Det klart att jag förstår att det är en kille när HAN heter Boris! Jag ber Boris så hemskt mycket om ursäkt!

Skrivet av: Bim den16 juli 2006 18:28

Bim> Det är lugnt! Boris säger så här efter konsultation: Jag är söt som en liten flicka så jag förstår att det inte var så lätt för dig Bim att veta ;-)

Skrivet av: Angela den16 juli 2006 18:32

Hej kompis!

Känner igen det med bajspåsar, min matte är också dålig på att ta många. Men kvinnor som de är borde de förstå att vi vuxna "män" skiter mycket./Urre

Skrivet av: Urre den16 juli 2006 19:31

Urre> Typiskt fruntimmer!

Skrivet av: Angela den16 juli 2006 21:09

---> Angela: Skönt att höra att Boris inte tog illa upp! ;-)

Skrivet av: Bim den17 juli 2006 00:04

Bim> Nä, Boris är ganska en ganska cool typ. Det ska allt till mer för att han ska bli förbannad. Som till exempel en skata gående på HANS gräsmatta i Gråbo. Då jäklar tar han fart ;-)

Skrivet av: Angela den17 juli 2006 09:39

Post a comment
Remember Me?