« Boris bloggar, del 19 (nytt försök!) | Huvudsidan | Det kom »

26 juli 2006

Boris bloggar, del 20

PHEW! VILKEN VÄRME!! I morse väckte jag extramatten 06.30 för jag var faktiskt pinknödig. Jag buffade på henne tills hon slog upp sina ljusblå ;-) Det blev en runda i trädgården tills jag blev nöjd och sedan somnade vi om så gott igen. Nästa gång var det extramatten som väckte mig i min skönhetssömn och då var klockan 09.30.

I dag var det extrahussen som tog morgonrundan med mig och extramatten gjorde i ordning frukost under tiden. Jag var så duktig och åt upp hela portionen och extramatten blev helt överväldigad av glädje.

Sedan skulle det åkas på affärsrunda, fy vad tråkigt! Men vi besökte en hundaffären i Alingsås och det var ju roligt förstås. Det luktade så gott därinne!. Dom skulle köpa mig en ny vattenskål för resor för jag dricker nämligen inte i den ihopvikbara som dom har. Så nu fick jag en sådan som jag är van vid fast en häftigt silvergrå sak. Sedan smusslade dom med något och jag misstänker att det är min födelsedagspresent - hihi!

För övrigt har det inte hänt så mycket. Extramatten tyckte lite synd om mig nu ikväll så jag fick duscha med henne och gud i himlen var gött det var efter den här varma dagen. Jag blev som pånyttfödd igen och tog en repa med ankan på baksidan...

1_ankan1.jpg

Här ser ni mig ny, nyduschad och fräsch som en nyponros...

2_ankan2.jpg

Ta den om du kan extramatte!

3_ankan3.jpg

Matte ville se en bild på nya badleksaken så då får hon väl det då. Vi har köpt en till Ila också och den har vi med oss när vi kommer hem. Fast du, nu längtar jag nog ine hem längre för på söndag ska vi åka till Varberg!!!

5_skoldpaddan.jpg

Nu blev jag så där trött igen...

5_vilarmig.jpg

Jag undrar just om det är någon idé att jag kommer hem till tävlingen jag är ju jätteotränad nu?!

Skrivet av Angela Müller den 26 juli 2006 20:20

Kommentarer

Hehe pfff otränad! Så mkt motion som du får nu har du väl aldrig fått med din slöa matte ;) så jag tror du är i topptrim :D

Skrivet av: anna den26 juli 2006 21:48

---> Angela: Jaså! Så det blir Varberg på söndag!? Har ni fått en husvagnsplats?

Skrivet av: Bim den26 juli 2006 22:12

Matten> Shit, jag tror inte jag vill komma hem och tävla nu när vi äntligen ska åka till Varberg!

Skrivet av: Angela den26 juli 2006 22:43

bim> Ja. äntligen! Jag gissar att det är en och annan semester som är slut nu. Vi startade ju ändå ganska sent i jämförelse. Det ska bli härligt!

Skrivet av: Angela den26 juli 2006 22:44

Lugn lugn Borran, du kan vara i Varberg 1,5 veckor innan du måste sätta blåslampa i arslet på fosterpäronen så att de kör dig till Oskarshamn :)

Skrivet av: anna den26 juli 2006 23:10

Matten> Hmmm... Men jag är väldigt otränad ;-)

Skrivet av: Angela den27 juli 2006 00:36

Försök inte, proffs som du behöver inte träna, ni vilar er i form. Du och Greta vet du!

Skrivet av: anna den27 juli 2006 02:57

---> Angela: Jag är glad för er skull! Hoppas ni får toppenväder då också! Och för min skull så hoppas jag att du bloggar därifrån! ;-)

Skrivet av: Bim den27 juli 2006 08:43

Matte> du ska då alltid ha sista ordet ;-)

Skrivet av: Angela den27 juli 2006 10:59

Bim> Tack, vi ska försöka blogga om nu tekniken är med oss för det blir i så fal via blåtand/GPRS...

Skrivet av: Angela den27 juli 2006 11:01

*Håller tummarna!*

Skrivet av: Bim den27 juli 2006 15:05

Post a comment
Remember Me?