« Boris bloggar, del 15 | Huvudsidan | Boris bloggar, del 17 »

23 juli 2006

Boris bloggar, del 16

DET VAR TUR JAG INTE VISSTE på morgonpromenaden att det skulle bli en sååå tråkig dag som det blev denna lördag!
Det började ju så bra med att Steffanie och extramatten tog mig på promenad. Sedan blev det frukost med hela familjen. Det är mysigt när vi är så många kring bordet! Gästerna är bra snikna dock - ingen tappade det minsta av frukostbordets läckerheter på golvet!

Japp, så långt var allt väl. Men helt plötsligt blev jag inputtad i bilen för extramatte skulle till Lerum och köpa en bukett blommor till sin farsa som fyllde 80 år i dag. Extrahusse och jag stannade kvar i bilen när hon rusade in och köpte blommorna.
Sedan hade vi inte hunnit mer än hem förrän Steffanie och Peter gav sig iväg till Trollhättan! Vad tusan ska dom där och göra? Som lax på löken blev jag lämnade helt ensam och övergiven av extramattarna också några timmar senare. Visserligen fick jag ett märgben men ändå! Dom drog helt enkelt iväg på 80-årskalas och här fick jag sitta ensam. Fy vad tråkigt!

Skrivet av Angela Müller den 23 juli 2006 18:33

Kommentarer

Det är ju rena julafton när man tittar in hos dig och hittar TRE stycken uppdateringar på en gång! ;-)

Skrivet av: Bim den23 juli 2006 21:59

FYRA var det visst! ;-)

Skrivet av: Bim den23 juli 2006 22:00

Bim> Ja, vi har haft så mycket att göra plus att jag har ansvaret för alla skator som rantar in i MIN trädgård. Phew, det är verkligen fullt upp alltså. Men nu försökte jag i alla fall kommam i kapp i dag ;-)

Skrivet av: Angela den23 juli 2006 22:18

:-)

Skrivet av: Bim den24 juli 2006 21:59

Post a comment
Remember Me?