« Boris bloggar, del 13 | Huvudsidan | Boris bloggar, del 15 »

21 juli 2006

Boris bloggar, del 14

I GÅR ORKADE INGEN AV OSS blogga så därför kommer i går i dag. Vi jobbade som vanligt och sedan skulle vi handla på vägen hem. Woffe och jag promenerade medan Gela handlade. Woffe tycker det är toppen att vara "nästan" hundägare, viskade han till mig, för då behöver han inte vara med inne i affären ;-)

När vi kom hem skulle Gela plocka in alla varorna och jag fick roa mig själv en stund...

1_borisleker1.jpg 2_borisleker2.jpg

3_borisleker3.jpg 4_borisleker4.jpg

Japp, nu har jag snart lyckats bita loss ena örat...

5_oratnastanav.jpg

ska vi ta en promenad nu då?...

6_nuvetjag.jpg

Jag vet! Vi tar med oss bollen...

7_bollen.jpg 7_bollen2.jpg

STOPP! Kolla här!...

8_kotten.jpg

Kan du lyfta mig över staketet så jag får hälsa...

9_kotten2.jpg

Nähä, det blev inget med det. Vi går vidare och hamnar så småningom vid "min" bollplan...

10_lekmedbollenigen1.jpg 10_lekmedbollerigen2.jpg

Jäklar i min lilla låda vad kul vi hade! Extramatten slängde nog bollen minst 50 gånger och jag sprang och hämtade den lika fint varje gång. Men som vanligt tröttande hon före mig så vi gick hemåt och det var nog tur det för vi var jättetörstiga...både bollen och jag...

11_torstiga.jpg 11_torstiga2.jpg

Ja, sedan blev det inte så mycket mer i kväll. Efter att vi hade duschat hela familjen så passade jag på extrahussen så han inte drällde ner någon mat i golvet Och efter det blev det bara lite TV men inte mig emot jag sover ju lika gott i vardagsrummet som på någon annan plats ;-)

12_passar.jpg 12_serpatv.jpg

Skrivet av Angela Müller den 21 juli 2006 09:17

Kommentarer

Jag kommer att saaaaakna dig Boris! Men om du kommer snart igen, lovar jag att jag ska leka med dig ännu mer.

Extramatte> Min blog finns på http://david.larsan.se/blog/

Skrivet av: David den21 juli 2006 14:52

David> Jag kommer att sakna dig också, speciellt nu näär jag bara ska vara med de här två gamlingarna ;-) Ha det gött och hälsa E och kissarna från mig!

Skrivet av: Angela den21 juli 2006 15:01

Hej!
Vi har också så taggiga bollar här men de fräser som katter. Nu så åker Mitt gäng på semester och jag ska till farmor. Det kommer blir så tyst och gott. I Mitt gäng ingår två galna föräldrar, en moppekille och ett fyraårigt monster. Du kan tror att jag ska lata mig i en vecka. Men jag vet att farmor gärna går lång rundor så vi får väl se. Ha det Kompis!

Skrivet av: Urre den21 juli 2006 15:11

Urre> Ja, då är det skönt att få lite semester. Det är samma här två människor, två katter och en lillsyrra som är svart pudel ung och alert så till den milda grad att jag inte hinner i kapp henne längre... Hoppas du får massor av god mat, här är det faktiskt lite snålt på den punkten, mycket kel och gosiga promenixer. Ha det du oxå!

Skrivet av: Angela den21 juli 2006 16:07

Ansvarsfullt av dig att ge bollen vatten också ;)

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den21 juli 2006 18:08

Matte> Bollen hade kämpat bra nästan lika bra som jag ;-)

Skrivet av: Angela den21 juli 2006 18:58

Läser ikapp veckan. Åååh - ljuvliga djur! Gissa om jag längtar efter Ella när jag tittar på alla bilderna :)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den21 juli 2006 22:03

Jag kikar bara in för att önska dig EN RIKTIGT UNDERBAR TREVLIG SEMESTER! Och glöm inte bort dina vänner här i cybervärlden. Försök att ha tid att blogga lite ibland! ;-) Stor kram från Britt-Marie.

Skrivet av: Bim den22 juli 2006 23:04

Lilla Mysan> Roligt att du tittar förbi! Ja, jag förstår att du längtar efter Ella - det är trogna små kompisar vi har du och jag ;-) Alltid välkommen och glatt mottagen, inga sura miner minsann.

Skrivet av: Angela den23 juli 2006 11:52

Bim> Tack! Det ska bli skönt med lite ledighet nu. Vi får se vart vi styr kosan men ska försöka uppdatera från och till. Ha det gött ni också! *Kram*

Skrivet av: Angela den23 juli 2006 11:53

Tack Angela! :-)

Skrivet av: Bim den23 juli 2006 12:18

Post a comment
Remember Me?