« Signalfel | Huvudsidan | Guess who Come to Dinner? »

3 juni 2006

Sedan sist

JAG ÅKTE HEM NÅGOT tidigare från jobbet i fredags och klippte både hår och gräs. Det var välbehövligt på bägge ställen kan jag lova. Sedan packade jag bara för helgens och behov och begav mig därefter åter till staden för att hämta upp Woffegubben.

Vi handlade lite mat på vägen men sedan bar det av, raka vägen till Varberg. Trots att vi anlände ganska sent var det ändå skönt att vara på plats. Lite dumburkstittande blev det men jag somnade sött som ett barn ganska tidigt. Det har varit en jobbig vecka även om det kan tyckas som mest sittande och lyssnande, och det är nog där skon klämmer, jag är inte var att sitta still dagarna i ända och framför allt inte att koncentrerat lyssna på engelska.
Nåväl nu är fas ett klar och nästa fas blir i Malmö nästnästa vecka i dagarna tre. Men innan dess blir det en konferensdag i nästa vecka då det blir förberedande arbete inför detta.

Men nu ska vi bara koppla av och ha det skönt över helgen. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska ta måndagen ledigt men blir det bra väder så vete tusan om jag inte gör det. Men den dagen den sorgen.

I morse, när vi vaknade i dag frampå morgonkvisten, eller ja morgon och morgon kan väl diskuteras för det var inte förrän vid tiosnåret, så bestämde vi oss för att ta en tur till Ullared. Vädret var mulet och det kändes som en bra aktivitet en dag som denna. Så det blev frukost och sedan bar det av.

När vi var åter på Getterön åt vi lite middag och sedan flyttade vi husvagnen i en bättre position. När vi var här och ställde upp den ösregnade det och ingen var benägen att tänka på något annat än att bli klar och hoppa in i bilen för att slippa regnet. Men nu står den bättre och kvällssolen kan utnyttjas på ett helt annat sätt.

Skrivet av Angela Müller den 3 juni 2006 22:54

Kommentarer

Har det blivit några dopp i havet ännu då?

Skrivet av: Christopher den 4 juni 2006 09:29

Hur blir det då? Är du ledig i morgon, eller? Själv så jobbar jag...

Skrivet av: Bim den 4 juni 2006 17:21

Christopher> Njae, eftersom jag kräver minst 25 plusgrader i vattnet så,,,nej!

Skrivet av: Angela den 4 juni 2006 21:56

Bim> Japp, nu har jag bestämt mig ;-)

Skrivet av: Angela den 4 juni 2006 21:57

Bra beslut! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 juni 2006 06:04

Bim> Ja, så här i efterhand ångrar jag inte en minut av dagen som varit bra mycket mer givande än det skulle varit på jobbet ;-)

Skrivet av: Angela den 5 juni 2006 22:43

Post a comment




Remember Me?