« Absolut | Huvudsidan | Trettiotvå »

28 juni 2006

Pass två

DET BLEV GYMMET EFTER JOBBET och banne mig fick jag med mig Woffegubben. Det var modigt av honom för han har ju trots allt gjort ett ännu längre uppehåll än jag har.
Träningsvärken har jag fortffarande kvar och jag trodde att armarna skulle gå av minst sagt i dag på de övningar där dessa lemmar var med. Men jag överlevde även pass två. Vaderna och lår/rumpa däremot börjar rätta till sig så nu kan jag inte skylla på arbetslägret mer. Den träningsvärk jag dras med nu beror helt och hållet på att jag inte tränat en enda muskel på nästan en hel månad.
Det blev som sig bör 20 minuter uppvärmning och 60 minuter styrka.

Jag ska inte försöka lura någon att jag hade någon ork kvar för trädgården när vi kom hem men jag fotade i alla fall min favoritklematis som växer på rönnens stam. Den brukar flöda av blommor och kommer säkert att göra så även denna sommar. Men att jag fotade den i dag var av en speciell anledning...

1_favoritklematisen.jpg

...en av blommorna har slagit ut och gömmer sig inne i bladverket. Det var ren tillfällighet, eller rättare sagt min örnblick för just Klematiser, att jag upptäckte den...

2_utslagen.jpg

Skrivet av Angela Müller den 28 juni 2006 22:15

Kommentarer

Duktigt. Och jag hasar vidare...
Men när jag ser blomman blir jag påmind om en grej som jag ska blogga om nån dag när jag har skrivtorka.

Skrivet av: Bloggblad den28 juni 2006 23:38

Mycket vacker blomma!

Skrivet av: Bim den29 juni 2006 00:06

ÅÅÅ vad duktiga ni är!!!! Heja heja heja!
Jag ska nog också till gymmet imon, men vi får se när jag vaknar – har snart varit uppe i 24 timmar o är hyfsat trött...

Skrivet av: Anna den29 juni 2006 02:36

Bloggblad> Nu gör du mig nyfiken ;-)

Skrivet av: Angela den29 juni 2006 10:32

Bim> Jag älskar ju Klematis så det lär bli en del "tjat" om det framöver eftersom dom börjar slå ut nu. Det är egentligen bara Klematis och en del liljor jag har att se fram emot nu eftersom alla buskar blommat klart.

Skrivet av: Angela den29 juni 2006 10:34

Anna> Oj, skynda dig i säng då. Du måste vara rädd om dig!

Skrivet av: Angela den29 juni 2006 10:35

Mamma och Pappa har en Klematis på landet. Men i år är den jätteynklig och inte alls fin. Jag vet inte vad som har hänt.

Skrivet av: Bim den29 juni 2006 19:34

Bim> Det kan vara lusangrepp eller den hårda vintern. Men låt den bara stå och växa till sig. Trots allt är det tåliga rackare ;-)

Skrivet av: Angela den29 juni 2006 20:46

---> Angela: Ja, den har stått där i många år. Den tar sig säkert till nästa år.

Skrivet av: Bim den29 juni 2006 22:49

Post a comment
Remember Me?