« Riktigt sommarväder! | Huvudsidan | Malmö, se upp här kommer vi! »

11 juni 2006

Fields of Gold

VAD GÖR MAN NÄR SOLSTOLLEN SKINER FÖR FULLA MUGGAR och strykhögen tenderar bli lika hög som Eifeltornet? Jo, man bär naturligtvis ut eländet (=strykbrädan) så att man åtministone kan få njuta i solen samtidigt som strykning pågår...

1_strykning.jpg

Och den årliga städningen i trädgårdsförrådet var det nöd tvunget att ta itu med då jag höll på att få vansinnesutbrott i går på allt elände som stod i vägen vid genomgång...

2_forradsstadning.jpg

Lite fix och trix som huset fastighetsskötare tar sig an och på köpet får en hög att köra till tippen i morgon...

3_fix.jpg 3_skraphog.jpg

Eftersom det i morgon bär av till södra Sverige så har packningen färdigställts och Woffes lunchlådor likaså för dagarna tre...

4_packningklar.jpg 4_luncher.jpg

Trädgården tar ingen paus, Syrenaukuban är verkligen i sitt esse nu med blomningen...

5_aukubanigen.jpg

Prestonsyren är minst lika vacker men har tyvärr bara två ljuvliga blommor i år...

6_prestonigen.jpg

Den "lille" kämpar på men är ännu inte utslagen vilket man inte kan anklaga Svartaronian för...

7_minin.jpg 7_svartaroniaiblom.jpg

Rosenhagtornet är som vanligt fullusad, vilket kan ses på bladen, men blommar ändå troget...

8_rosenhagtornfullusad.jpg

Mina två "favoritjapaner" gör sig snyggt ihop...

9_tvajapanare.jpg


Skrivet av Angela Müller den 11 juni 2006 19:45

Kommentarer

Smart att stå ute och stryka! Det ska jag tänka på nästa gång jag har en stor hög med kläder att stryka! Det är ju inte alltid som man kan skjuta upp det till dåliga dagar. --- Nu är jag lite nyfiken! Vad står det på lapparna som ligger i kylskåpet? --- Ännu mera nyfiken! Vart ska du åka nu, och vad ska du göra? *Kram*

Skrivet av: Bim den11 juni 2006 20:40

Bim> Haha, det står Måndag, Tisdag och Onsdag ;-) Nu bär det av till Malmö med tre intensiva dagars arbete. Inget jag ser framemot för det är jobbigt att sitta och vara fullt koncentrerad när språket är engelska och helt nya system som ska utvärderas - jag kan lova dig jag hade hellre varit hemma...

Skrivet av: Angela den11 juni 2006 20:57

Du är gullig du som fixar i ordning mat till Woffe när du är borta! --- Okej, då vet jag varför du kanske inte bloggar de närmaste dagarna. Då behöver jag inte bli orolig! ;-)

Skrivet av: Bim den11 juni 2006 21:06

Oj vad FINT det blev i förrådet! Det är en lisa för själen att få storstäda sådär ibland!

Skrivet av: anna den11 juni 2006 21:08

Anna> Vi är bedrövligt slarviga sen höst och hela vinter då vi bara knör in grejerna...vilket jag då blir irriterad över när jag inte kommer förbi med skottkärran. Ja, som svar på din kommentar - nu känns det bra ;-)

Skrivet av: Angela den11 juni 2006 21:15

Bim> Gullig och gullig - jag har ju ingen nytta av en undernärd gubbe ;-) Jag ska allt försöka ge ett livstecken från hotellet så det kanske blir uppdateringar ändå även om det blir ganska fåordigt. Gulligt av dig att antyda oro...*Kram*

Skrivet av: Angela den11 juni 2006 21:24

---> Angela: Jag vet ju inte riktigt hur det blir med mina uppdateringar nu ett par dagar heller. Jag ska ut till landet måndag eller tisdag, och stannar till ett par dagar. Men förmodligen så uppdaterar jag väl via modem och telefonjack.

Skrivet av: Bim den11 juni 2006 23:03

Bim> Samma elände som mig då fast jag kör via mobilen och det ger ingen hastighet att tala om ;-)

Skrivet av: Angela den11 juni 2006 23:18

Det blir billigare för mig i alla fall! ;-)

Skrivet av: Bim den11 juni 2006 23:24

Tänker inte visa min man det här... aldrig nånsin har jag planerat hans mat när jag reser bort - och han har heller aldrig planerat min.

Jag tycker det blir för varmt att stå ute och stryka, jag spar min hög till "sommar" börjar, då kör jag korsdrag här uppe med hjälp av fläkt och lyssnar och stryker.

Skrivet av: Bloggblad den12 juni 2006 16:12

Bloggblad> OK, jag lovar att inte skvallra som den svartfot jag är ;-) Japp, alla sätt är bra bara man slapp stryka...

Skrivet av: Angela den12 juni 2006 23:46

Post a comment
Remember Me?