« Dagar som flytt | Huvudsidan | Nästan som vanligt igen »

28 maj 2006

Hemma igen

VI DROG OSS HEMÅT FRAMPÅ EFTERMIDDAGEN, eller rättare sagt till jobbet, även om det satt långt inne. Jag var tvungen att jobba i kapp fredagen så vi åkte till jobbet där jag tillbringade några timmar men det var det värt. En lång skön helg med tid för vila och rekreation. I morgon börjar allvaret igen och då är det skönt att ha några dagar i bagaget där man verkligen kunnat njuta av ledighet och härliga människor runt omkring sig.

Som om det inte vore nog fick jag till min glädje se vad som hänt i trädgården då jag varit borta. Det krävs inte många dagars frånvaro förrän det hänt en hel del minsann. Alpklematisen som jag bevakat så noga har nu slagit ut i full blom...

10_utslagna.jpg

Pärlbusken har också slagit ut...

12_parlbuskeblom.jpg

Och Hängkaraganen med sina ljuvliga gula blommor och blad som man bara älskar...

11_hangkarganblom.jpg

Skrivet av Angela Müller den 28 maj 2006 23:05

Kommentarer

Trevligt med lite semester innan semestern. Här är campingen jag pratade om förresten: http://www.gustavsvik.com/
Ha en bra dag :)

Skrivet av: Christopher den29 maj 2006 08:54

Hej Gela! Jag hoppas att eran lilla semester varit trevlig! Har varit i Götet nu i ung. en vecka och det är så synd att vi inte kunnat träffas. Men vi får la se till att det blir gretas (eller queer på park lane, de har halvnakna karlar som dansar på borden) till hösten då! ;) Hehe... Götet har varit fint medan du varit borta, men det enda möjligtvis missat är möjligen mig. ;)

Kram

Skrivet av: g-spot den29 maj 2006 11:02

Du verkar ha en underbar trädgård! :-)

Skrivet av: Bim den29 maj 2006 15:52

Christopher> Jag ska genast rusa dit och kika. Vi hade några sköna dagar trots storm och regn.

Skrivet av: Angela den29 maj 2006 20:32

g-spot> Wow, halvnakna karlar ;-) Ja, det var verkligen synd att jag missade dig. Ser redan fram emot hösten...

Skrivet av: Angela den29 maj 2006 20:35

Vilka fina växter du har i din trädgård... kommer plötsligt ihåg att jag inte varit ute i trädgården och tittat sen jag kom hem... måste nog ta en koll...

Skrivet av: Bloggblad den29 maj 2006 21:58

Bim> Åhh, man tackar och bugar!

Skrivet av: Angela den29 maj 2006 23:17

Bloggblad> Det var snällt sagt - jag suger i mig allt beröm jag kan få ;-) Ojdå, då får du skynda dig ut annars missar du säkert något!

Skrivet av: Angela den29 maj 2006 23:19

Post a comment
Remember Me?