« Livstecken igen | Huvudsidan | Avsked »

25 maj 2006

Dag 2 Varberg, Getterön

EFTER EN RIKTIGT BLÅSIG NATT MEN med relativ god sömn ändå så vankades det frukost på morgontimmarna…

1_varbergfrukost.jpg

Och minsann mellan skurarna kom solen fram och då gäller det att sola medan tid finns…

2_sola.jpg

På förmiddagen blev det inköpsrunda som heter duga. Efter den så blev det en långpromenad med puslingarna och det var fint när vi gick men vi hamnade i ett regnoväder som hette duga och kom hem som fyra nybadade typer! Och sedan kom Woffegubben och slöt upp med sällskapet. Då passade vi, jag och Anna, på att ta en tur till Ullared.

Skrivet av Angela Müller den 25 maj 2006 00:12

Kommentarer

Det ser mysigt ut. Jag ska också till Varberg, nästa vecka. Fast bara över dagen, ner och vända liksom.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den25 maj 2006 08:48

Näää, har du nu varit i Ullared igen?? Jag har minsann inte varit där sedan i julas... Känns som det snart är dags. Bestämma en date till hösten kanske? :)

Ha en fortsatt trevlig kristi himmelfärdsdag :)

Skrivet av: Petra den25 maj 2006 11:07

En enda gång, för ca 25 år sen, har jag varit i Ullared. Stod i kö läääänge... sen knökades vi runt bara i folkmassan. Jag klarar inte sånt. Men dotter åker dit en gång om året och tycker det är kul. Jag betalar hellre lite mer i en folktom affär...

Skrivet av: Bloggblad den25 maj 2006 15:25

Härliga bilder och kul att du skriver! Köpte du något speciellt i Ullared?

Skrivet av: Bim den25 maj 2006 17:56

Hej Angela! Det går inte att kommentera i ditt senaste inlägg, så jag skriver i det här, näst senaste istället. Jag ville bara säga att jag har varit oerhört klantig nu... Jag skulle skicka tillbaka din skiva nu i dag. Men jag klistrade över din adress... Jag satte över en lapp med min avsändaradress INNAN jag skrev av din adress... Och när jag försökte ta bort min lapp så gick allt sönder och jag kan inte se din adress... Klantigt va!? Så om du vore så vänlig och mailar över din adress till mig så ska jag skicka tillbaka skivan till dig så fort som jag får den. Och tack så jättemycket för lånet! Programmet var oerhört gripande och bra! Jag blev så rörd, men också så glad, av att höra det. Jag har ju bränt den, så Jenny kanske också vill höra på den. *Kram*

Skrivet av: Bim den26 maj 2006 17:18

Bim x 2> Nej, jag hittade inget kul i Ullared faktiskt men å andra sidan är det ju så ibland. Jag mailar dig min adress och ta't lugnt det är ingen fara... *Kram*

Skrivet av: Angela den28 maj 2006 14:16

Hej Angela! Jag fick ditt mail och din adress. Nu har jag skrivit på adressen på kuvertet/påsen, och jag skickar den i morgon. Du kan väl skrika till när du har fått tillbaka skivan så jag vet att den har kommit hem. Skivan var jättebra! Nu läser jag boken. Har väl hunnit ungefär två tredjedelar, och boken är också jättebra. Fast skivan var bättre! Vad är det du ska göra i Stockholm den här gången då? *Kram*

Skrivet av: Bim den28 maj 2006 14:33

Bim> Arbete och åter arbete...ska titta på nya system. Ett intensivt arbete som pågår nu ett tag framöver. Vecka 24 är det fortsättning i Malmö två dagar. Jaja, det ska väl ta slut det här också någon gång. Jag lovar att höra av mig när skivan kommer. *Kram*

Skrivet av: Angela den28 maj 2006 14:51

Bloggblad> Som tur var, var det inte mycket folk annars är jag benägen att hålla med dig till fullo ;-)

Skrivet av: Angela den28 maj 2006 19:27

RS> Ja, Varberg är en härlig plats sommartid. Hoppas du hinner njuta lite trots att det förmodligen blir hektiskt och mest jobb!

Skrivet av: Angela den28 maj 2006 19:29

Petra> Ja, varför inte?! Det kunde vara kul och så kunde man kanske få ta sig en titt på det lilla underbarnet?

Skrivet av: Angela den28 maj 2006 19:30

Post a comment
Remember Me?