« Nästan som vanligt igen | Huvudsidan | En lång dag »

30 maj 2006

Andra dagen

FÖR ATT FÅ EN ÄRLIG CHANS till något som helst "movement" denna dag gick jag en mil på morgonen. Från Partille till Ullevi där andra dagens konferens var. Woffegubben hade bestämt träff med Anna, Oskar och 8 tassar för att fixa läckaget på deras bil och framruta. Vi hann alltså inte simma denna morgon men en promenad på en mil duger lika gott för min del.

Jag var framme i god tid tills vi skulle börja och sedan körde vi hårt hela dagen, även denna dag från 08.30 till 16.30.

När dagen var slut kom Woffegubben och hämtade mig för naturligtvis ösregnade det just när vi skulle gå trots att solen lyst hela dagen fram tills just då ;-)

Vi handlade lite på vägen hem och väl hemkomna har jag packat inför morgondagens Stockholmsresa. Jag hade önskat att jag skulle kunna klippa gräset som nu är rejält högt men regnet satte stopp för det! Jag har i alla fall tagit min dagliga runda i trädgården och dokumentarat som sig bör. Nu kan jag inte besiktiga förrän fredag och det är alldeles för lång tid enligt mitt sätt att se på saken.

Järnekens oansenliga små gula blommor har slagit ut och den Rödbladiga flädern har tuffat till sig rejält...

1_jarnekblom.jpg 1_rodbladigflader.jpg

Liksom Djävulsbuskens och Minisyrenens blommor slår säkert ut medans jag är bortrest...

2_djavulsbuskeblad.jpg 2_minisyrenblom.jpg

Fler syrenbuskar är på G, Aukubasyrenen och Prestonsyrenen...

3_aukubasyrenblom.jpg 3_prestonsyrenblom.jpg

Och snart är det skolavslutning - åtminstone om man går efter Liljekonvaljen som vi alltid gav fröken på avslutningen som nu snart slåt ut och doftar ljuvligt. Dessa har jag fått av en god kollega som liksom jag är "trädgårdstok"...

4_liljekonvaljblom.jpg

För många år sedan planterade jag lite lökar som jag inte ens kommer ihåg namnet på men de blommar troget varje år och blir bara fler och fler...

5_vetejnamn.jpg

För övrigt är nu resväskan packad, lunch till Woffe under min frånvaro framtagen och nu återstår det bara att packa badväskorna för morgonen. Kanske kan det bli lite Gudfadern oxå ;-)

Skrivet av Angela Müller den 30 maj 2006 20:06

Kommentarer

Det var värst vad du far och flyger. Är det konferens nu igen?

Skrivet av: Christopher den31 maj 2006 08:40

Christopher> Njae, inte konferens med vi ska titta på nya system i dagarna två.

Skrivet av: Angela den31 maj 2006 08:54

Underbara trädgårdsbilder som vanligt! :-)

Skrivet av: Bim den 2 juni 2006 23:20

Post a comment
Remember Me?