« OK jag erkänner | Huvudsidan | Precis som jag anade »

19 april 2006

Tungt vatten

JAG SÄGER SOM MIN gode simborgarkamrat Astor...dom första nio hundra är tungt! Sedan går den sista hundringen som på räls.

Har alltså simmar kilometern i dag och det var länge sedan sist. Har ju fegat omkring med sjuhundringar hur länge som helst nu. Men det kändes bra och promenaden från Valhalla till jobbet var inte fel den heller. Det friskade på både rejält och kallt i vinden men vem bryr sig? Det är ju i alla fall ljust!

Skrivet av Angela Müller den 19 april 2006 08:50

Kommentarer

Var det inte du som inte skulle träna denna vecka? Du gick säkert upp klockan tre på morgonen och gick från Gråbo till Valhalla också om jag känner dig rätt :)

Skrivet av: Christopher den19 april 2006 14:05

Jag håller med Cristopher! ;-)

Skrivet av: Bim den19 april 2006 15:18

Christopher och Bim> Träna nä, men simning är ju en vana och inte träning ;-) Förresten så åkte jag bil till Valhalla så det så ;-O Jag gick bara från Valhalla till jobbet och det vet ju du Chris att det är inte långa sträckan, knappa 2000 steg...

Skrivet av: Angela den19 april 2006 15:32

Post a comment
Remember Me?