« Lack | Huvudsidan | I väntan på våren »

4 april 2006

Suck

NU HAR JAG ÅTER IGEN SUTTIT I TELEFONKÖ 20 minuter för att komma fram till reseföretaget. Vi blev alltså erbjudna en resa från 7/12 till 21/12 på ett hotell som jag inte skulle valt själv och i mitt tycke ganska ruffigt!
För det första så var tanken med hela resan att slippa all hysteri kring jul och nyår så vad vi skulle ha en resa på 14 dagar i början på december till går över mitt förstånd.
Att sedan bli placerad på ett hotell som inte känns särskilt lockande känns än sämre. Jag har ju berättat våra önskemål redan vid första bokningen så hur man ens kan komma med ovanstående förslag gör mig extra förb...ad!

Vid sista samtalet och ännu 20 minuter i telefonkö med reseföretaget har jag nu fått erbjudande om att resa från Stockholm 20/12 och då kan vi få tre veckor som var tänk med en vecka i Rio och två i Natal dock hänger det på hotellet. Jag tänker inte betala en förmögenhet för ett hotell jag inte kan acceptera. Man ska nu undersöka om det går att få det hotell jag från början hade bokat men det kunde jag inte få svar på i dag. Alltså blir det en evig väntan fram till måndag då jag blivit lovad att få en påringning.

Annars avbokar jag hela härligheten och skiter i allt. Vet inte vad jag ska göra istället men jag orkar inte med julhysterin och allt vad det för med sig.
Jodå jag inser att detta kan tyckas som ett otroligt löjligt bekymmer men det är inte så jag känner det.

Skrivet av Angela Müller den 4 april 2006 16:09

Kommentarer

Är det avgörande att det blir just Brasilien? Eller det kanske strular med andra destinationer också.

Skrivet av: Christopher den 4 april 2006 16:43

Häng med till Thailand!!!

Skrivet av: steffanie den 4 april 2006 17:26

Christopher> Vi ville gärna tillbaka till Brasilien för sist vi var där hann vi inte med Rio de Janeiro. Det är en av anledningarna till att vi vill åter till Brasilien. Men å andra sidan kan du inte boka några resor för vintern ännu så destinationen spelar ingen roll i detta läget.

Skrivet av: Angela den 4 april 2006 18:44

Steffanie> Musten har gått ur mig totalt och förresten kan du inte boka Thailand ännu heller. Just nu känns det som om jag skiter i allt!

Skrivet av: Angela den 4 april 2006 18:46

Jag håller med Steffanie! Åk till Thailand! Och man kan visst boka! Vi bokade i går! :-)

Skrivet av: Bim den 4 april 2006 19:08

Bim> Härnere har inte vinterresorna släppts ännu och nu har jag tappat lusten men jag är glad för din och familjens skull. Vi har varit i Thailand och målet för i år var Brasilien så det känns tungt nu ;-(

Skrivet av: Angela den 4 april 2006 19:21

Vi bokade på Internet. Så då spelar det väl ingen roll var man bor? Men jag förstår att ni vill åka till Brasilien. Var ni i Phuket när ni var i Thailand?

Skrivet av: Bim den 4 april 2006 19:32

Bim> Apollo kanske släpper sina resor tidigar efter vad jag förstår men varken Ving eller Frititdsresor (som vi helst reser med) går att boka vinterns resor ännu varken i butik eller på internet. Ja, vi var i Phuket fast på Karon Beach men vi var ofta där ni ska bo och flanerade bland alla försäljare i Patong. Vi hyrde moppar och åkte runt som galningar ;-)

Skrivet av: Angela den 4 april 2006 19:46

Boka Thailand åså tar ni med mig och Oskar också :P

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den 4 april 2006 22:37

Anna> Jag har redan kollat - finns inget över jul...

Skrivet av: Angela den 5 april 2006 08:56

Du har inga specifika tips till oss? Om stället i Patong? Eller är det bättre att åka och shoppa i Phuket Town?

Skrivet av: Bim den 5 april 2006 17:59

Bim> Ni ska naturligtvis shoppa på bägge ställena. Ingen tvekan härom. Åk tuktuk, det kostar nästan inget och är jätteroligt. I Patong finns det elefantsafari man kan få uppleva. Vi hann inte med det men ska göra det nästa gång. Snorkelturer måste ni förstås göra och vågar ni så kan ni ju hyra moppar. Det är jättekul fast vänstertrafiken kan vara lite lurig. Dock vänjer man sig. Det finns hur mycket som helst att uppleva. Du kan ju gå tillbaka till min dagbok och läsa om allt vi gjorde när vi var där 2003. *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 april 2006 20:52

Du är inte bussig och ger mig länken till din dagbok från Thailand!? ;-)

Skrivet av: Bim den 5 april 2006 21:51

Bim> Klicka på April 2003 och börja läs nerifrån, alltså från 6/4 och sedan uppåt...

Skrivet av: Angela den 5 april 2006 22:56

Okej! Tack! :-)

Skrivet av: Bim den 6 april 2006 19:19

Hej, hoppas du ser detta..
Hörde nyss på radion att Ving nu släppt sina vinterresor.

Kram Petra

Skrivet av: Petra den 9 april 2006 13:43

Petra> Tack, du är rar och omtänksam!

Skrivet av: Angela den 9 april 2006 15:39

Post a comment
Remember Me?