« På begäran | Huvudsidan | Sanslöst »

6 april 2006

Kvällen

I MORSE NÄR VI STEG UPP HADE DET SNÖAT IGEN. Sedan började det snöa igen och jag tänkte i min enfald att detta kan ju knappast hålla i sig hela dagen. Och det gjorde det inte heller...efter halva dagen började det ösregna. Klart det inte blev någon promenad i dag heller!

Nu får det snart vara slut med detta eviga snöande/regnade för annars bakar jag ihjäl mig. Jodå, jag satte igång med bak när jag kom hem antagligen som kompensation för att jag inte kunde promenera efter jobbet. Tyvärr ger det inte särskilt många steg i att baka i jämförelse med att promenera.

Jag malde lite mandel och vispade ihop en smet på äggvitor och socker...

1_malamandel.jpg 1_smetat.jpg

Äggulorna fick alltså inte vara med i dag. Kanske kan man göra något annat nyttigt av dem, t ex äggtoddy? När tårtbotten stod i ugnen kokade jag kolasås...

2_aggulor.jpg 2_kolasas.jpg

...som jag sedan kletat på den nu avsvalnade tårtbotten och sedan lite vispad grädde på det...

3_kletat.jpg 3_gradde.jpg

Därefter locket på...

4_locketpa.jpg

Och Woffegubben har satt upp persienner...

5_persienner.jpg

Skrivet av Angela Müller den 6 april 2006 22:19

Kommentarer

Jösses så flitiga ni är :)
Fast jag får också skryta lite... 4:e kvällen i rad nu som jag bakar bröd :)

Har just uppat blogg jag med :)

Kram o Natti

Skrivet av: Petra den 6 april 2006 22:45

Så går det när man inte har något McDonalds i närheten... Själv har jag ett pizzabud i närheten så man behöver inte ens gå och hämta maten :)

Skrivet av: Christopher den 7 april 2006 10:59

Christopher> Överlevnadsstrategi med andra ord!

Skrivet av: Angela den 7 april 2006 13:20

Mmm... Kolatårta!

Skrivet av: Bim den 7 april 2006 20:12

Post a comment
Remember Me?