« Nu börjas det! | Huvudsidan | Resan klar ;-) »

11 april 2006

Come along with me

EN KONSTIG PIRRANDE KÄNSLA i kroppen, någon obeskrivlig känsla i magen nästan som lite oro samt svårt att koncentrera mig på saker ting. Så känns det sedan några dagar tillbaka. Och jag har inte fattat vad som är på gång eller varför.

I morse när jag gick från Valhalla i full solsken började jag ana vad det kan vara för orosmoment i kroppen.

DET ÄR LIVSGLÄDJEN SOM RINNER TILL!

Det tog några dagar att förstå men det är ju inte så konstigt för jag kände helt enkelt inte igen känslan - det var sååå länge sedan jag hade den sist!

Skrivet av Angela Müller den 11 april 2006 10:16

Kommentarer

Hurra! Samma här! Vi tog en lång prommenad igår kväll efter jobbet och jag andades djupa andetag och luktade på jorden som börjar vakna och kände mig så glad! Äntligen, äntligen, äntligen!!! Tänk att det skall vara så här varje år!

Skrivet av: steffanie den11 april 2006 11:13

Steffanie> Inte nog med det - jag tycker det blir värre och värre för varje år som staplas på min ålder. I år trodde jag aldrig det skulle gå över...

Skrivet av: Angela den11 april 2006 11:43

Jag måste faktiskt erkänna att våren hittat hit idag med. Det var inte kallt och trist på något sätt ute, hur mycket jag än kände efter.

Skrivet av: Christopher den11 april 2006 15:28

Wow! Vad häftigt! Det måste ju firas! En glass kanske? :-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den11 april 2006 19:10

Angela! Jag är så glad för din skull! Jag vet ju att du har haft det så jobbigt! Och jag känner faktiskt detsamma! I dag var det riktig VÅR här! Första glassen utomhus intogs i dag! Jag hann till och med årets andra också! Nu kan det bara bli bättre och bättre! *KRAM!*

Skrivet av: Bim den11 april 2006 20:18

Tjhooooo våren är här!

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den11 april 2006 20:29

Christopher> Förhoppningsvis är det då över för denna gång. Nätterna är ju fortfarande kalla, i morse hade vi 4 minus. Men det kan man ju stå ut med ett tag om man bara vet att dagarna blir någorlunda.

Skrivet av: Angela den11 april 2006 20:55

Lilla Mysan> Mmm en Tiptop skulle sitta fint i en solig vrå ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2006 20:57

Bim> Ojdå, du var het på gröten ;-) Glass redan. Nåjaq, det gäller att passa på man vet ju aldrig. April är lurigt. Jag är glad för både dig och mig. Det har varit tungt det sista! *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2006 20:59

Anna> Jag såg faktiskt en tussilago i dag på hemvägen. Hade ju inte kameran med så det gills väl iinte då ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2006 21:01

Åh! Ja! Tip Top! Min favoritglass! :-P Har du sett en puss-i-lagård?! Jag har inte sett en enda. Men några krokusar har jag sett :-D
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den11 april 2006 22:12

Lilla Mysan> Ja och inte hade jag kameran med!! Den växte intill en husvägg i Olskroken och jag såg den på vägen hem. Fråga mig inte hur den kunde växa där för det var asfalt ända in till husväggen men likt förbaskat hade den trängt igenom. Nu åker kameran ner i fikan på jackan! *Kram*

Skrivet av: Angela den11 april 2006 22:22

---> Angela: Ja, det har varit fruktansvärt tungt sista tiden... Men nu har det nog vänt... Både vädret och i psyket...

Skrivet av: Bim den12 april 2006 19:35

Och jag har plockat TUSSILAGO i dag! Bildbevis kommer senare! ;-)

Skrivet av: Bim den12 april 2006 19:36

Post a comment
Remember Me?