« Dagens första | Huvudsidan | April april din dumma sill »

1 april 2006

Alla tankar

PÅ EN ENRUMMARE UTAN BALKONG är nu borta för den här gången. Med andra ord är städningen, eller ska man rent av benänma det som sanering, klar. Woffe har piskat alla mattor och dammsugit hela kåken. Jag har som vanligt smugit mig undan med att tvätta alla golv samt toaletter och en del dammtorkning i spridda skurar. Men det finns skitgrisar även utan för hemmets väggar...

1_Skrapnissar.jpg

Jag har nu, efter bästa förmåga, krattat och sopat bort det värsta. Annars lär vi ha trädgården full av solrosor samt havre denna sommar. Både solrosor och havre är i och för sig trevlig växter men gräsklipparen kommer att protestera, sanna mina ord!

Skrivet av Angela Müller den 1 april 2006 14:55

Kommentarer

Ni måste ha matat fåglarna mycket under vintern! ;-)

Skrivet av: Bim den 1 april 2006 16:43

Bim> Ja, det gör vi speciellt denna vinter med den kylan men dom otacksamma rackarna kunde väl äta upp i det istället för att sprätta ner det på gräsmattan ;-)

Skrivet av: Angela den 1 april 2006 18:57

Brukar inte mössen och råttorna äta upp det som ligger på marken?

Skrivet av: Bim den 1 april 2006 20:18

Bim> Nej, vi har inte märkt av några möss eller råttor, inga spår eller andra tecken. Jag tror vi har för effektiva katter i området för att dom skulle trivas här ;-)

Skrivet av: Angela den 1 april 2006 20:55

Ja, då kanske det inte är så dumt med katter ibland ändå! ;-) Trots att jag avskyr katter som springer löst...

Skrivet av: Bim den 2 april 2006 09:10

Bim> Jasså, det visste jag inte. Men det är klart en viss förståelse kan man ju ha när andras katter rumsterar om i utemöbler och rabatter ;-)

Skrivet av: Angela den 2 april 2006 09:22

Ja, jag gillar varken lösspringade hundar eller katter... Tycker att om man har katt i tättbebyggda områden så ska det vara innekatter... Skillnad om man bor fritt. Här springer det ett par katter lösa jämt. Jag skulle tro att det kommer att bli problem när man har utemöbler i sommar... Jag vill inte ha katter springande i mina dynor... Jag är först allergisk mot katter, och sen gillar jag inte hår... Jag ska ta reda på om det finns någ som man kan spruta på sina grejer som katter inte gillar...

Skrivet av: Bim den 2 april 2006 10:38

Bim> Såpass, ja då förstår jag. Jag tror mig ha sett något i sprayform men om och hur det hjälper har jag ingen erfarenhet av. Ställ frågan på din blogg vetja. Det brukar vara givande och många som engagerar sig.

Skrivet av: Angela den 2 april 2006 10:49

Ja, det kanske jag skulle göra! Ska testa det i kväll! Tack för tipset! :-)

Skrivet av: Bim den 2 april 2006 10:51

Post a comment
Remember Me?