« Fem kilometer | Huvudsidan | Hemvägen »

26 mars 2006

Ur led är tiden

DET VAR NOG TUR ATT VI REDAN befann oss i soffan efter middagen. Ingen hade ändå orkat resa sig efter potatisgratängen. Den var så himmelskt god så just nu, flera timmar senare, känns det inte som om jag behöver äta något mer någonsin...Men så väl är det väl ändå inte.

Vi har verkligen slappat oss igenom timmarna efter maten. Först tittade vi på Shakespeare in love men den blev lite för dryg så vi skippade den efter halva ungefär. Därefter så försökte vi oss på Sången från andra våningen men ... ja, det är säkert en bra film men inte för oss. Sista och tredje blev Så vit som snö och den är riktigt bra. Den kan jag till och med rekommendera för alla som nu inte redan har sett den.

Jag blir lite stressad av att ha missat en timma i dag. NU har jag tusen och en saker att göra innan jag kan kasta mig i bingen. Det kan ju i och för sig även bero på att vi sett på dumburken hela kvällen ;-O

Skrivet av Angela Müller den 26 mars 2006 21:14

Kommentarer

Vilken härlig kväll! God mat och film! ;-)

Skrivet av: Bim den26 mars 2006 21:55

Va? Har du lärt dig att koppla av Angela? Det trodde jag inte :) Bra att ni stängde av Sånger från andra våningen. Den mest överskattade filmen någonsin...

Skrivet av: Christopher den26 mars 2006 22:50

Bim> Ja, lite dåligt samvete hör till detta, tur att vi var på gymmet i förmiddags ;-)

Skrivet av: Angela den26 mars 2006 23:15

Chistopher> Njae, lär och lärt...det var förmodligen en högst tillfällig situation men det händer då och då ;-) Tur att du tyckte detsamma om filmen. När jag läste alla recensionerna som var så överväldigande tänkte jag att det måste vara fel på mig. Jag fattade nada och orkade alltså inte slutföra eländet.

Skrivet av: Angela den26 mars 2006 23:18

Vad är en NDU? :)

Skrivet av: Christopher den27 mars 2006 13:12

Christpher> När Döden Upplevelse...;-) Alla sanna och äkta hyprokondriker har NDU:er då och då!

Skrivet av: Angela den27 mars 2006 16:33

Okej, det är en sån jag har varje morgon när jag vaknar.

Skrivet av: Christopher den27 mars 2006 17:15

Christopher> Precis! Du är nog en sann, äkta, jordnära hypokondriker. Du inser säkert att jag har lite erfarenhet...är gift med en ;-)

Skrivet av: Angela den27 mars 2006 19:50

Post a comment
Remember Me?