« Bokslut februari 2006 | Huvudsidan | Sovmorgon »

1 mars 2006

Studiebesök

KVÄLLEN ÄGNADES HELT I STUDIESYFTE med några kolleger. Studien denna kväll var målet för Bloggträffen som kommer att gå av stapeln 11 mars. Stället är varmt rekommenderat av R2 och nu inser jag ju varför. Det är en mycket gemytlig pub med myskänsla. Redan ingången säger rätt mycket...

1_dorren.jpg

Är man sedan med goda vänner gör ju det inte saken på något sätt sämre...

2_godavanner.jpg

Det fanns en del att välja på om man säger så...

3_baren.jpg

Och personalen var mycket trevlig...

4_menyn.jpg

Tyvärr var den öl R2 rekommenderat slut för dagen så det fick bli...

5_olmarke.jpg

Som sagt, maten smakade ljuvligt och servicen var ljuvlig den med...

6_pubmat.jpg 6_personal.jpg

Och ser man på! En kollega till tittar in...

7_kollega.jpg

Till och med dassdörren till damernas var värd att beskåda...

8_dassdorr.jpg

Jag är övertygad om att vi kommer att få det trevigt här på bloggträffen!

Och dagens steg blev 18 458...

Skrivet av Angela Müller den 1 mars 2006 23:05

Kommentarer

Jag blev både hungrig och törstig av bilderna. Nåja, kanske inte direkt hungrig, men det såg gott ut. Törstig blev jag däremot. Du såg väl till att de har beställt "siffer-kombinations-ölen" till vår träff?

Kul att du uppskattade stället. Vi ses där den 11:e.

Skrivet av: arto den 2 mars 2006 00:32

Arto> Det hoppas jag verkligen. Jag har ju förvarnat om detta till bartendern ;-) Mycket mysigt place - går gärna dit vare sig det är bloggträff eller ej och samma tyckte mina "studiekamrater". Ser fram emot den 11:e!

Skrivet av: Angela den 2 mars 2006 08:17

Vad mysigt det såg ut! :-)

Skrivet av: Bim den 2 mars 2006 20:53

Bim> Japp, dit ska vi gå, nästa gång, när du är med på en bloggträff ;-)

Skrivet av: Angela den 2 mars 2006 21:24

Hahaha!

Skrivet av: Bim den 2 mars 2006 22:30

Vad är den exakta adressen? Så att vi kommer dit i tid, menar jag :) Ser mysigt ut i alla fall.

Skrivet av: Linnea den 3 mars 2006 20:41

Linnea> Jag ska återkomma till er alla och jag kommer också att skriva några rader här i bloggen om alla fakta/detaljer.

Skrivet av: Angela den 3 mars 2006 20:54

Vilken tid blir bloggträffen? Inte för tidigt på dagen hoppas jag. Jag ska fira min mamma som fyller 75 år först på dagen.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den 3 mars 2006 22:09

RS> Eftersom vi har bloggare som måste med tåg ganska tidigt så har jag sagt från 15.00 men det innebär ju inte att man måste infinna sig då. Vi gör väl som vanligt - var och en landar på Bishop när det passar tidsmässigt. Vi lär ju bli kvar ganska länge så det är ingen risk att man komer dit och alla har gått. Ska bli kul att ses, varmt välkommen!

Skrivet av: Angela den 4 mars 2006 09:17

Post a comment
Remember Me?