« Sovmorgon | Huvudsidan | Precis en vecka kvar »

3 mars 2006

På håret

JAG HAR FÅTT EN NY STEGKOMPIS! Eller ja, kompis och kompis hon jagar livet ur mig! Flera gånger på dagen pratas vi vid, telefon- eller mailledes och bara om steg. Hur många det är just då ;-)

I dag kommer hon att vinna med lätthet för jag har inte gjort många knop denna fredag, i alla fall inte stegvis. I morse gick jag visserligen i simhallen med våtväst och det ger mig 4 800 steg och sedan har resten av dagen inneburit 5 399 så det är verkligen på håret att klarar dagen med 10 199!

Jag har för övrigt mest suttit still i dag på jobbet. Ett enda möte och resten av tiden har jag suttit vid min arbetsplats och jobbat på ett projekt som kräver mycket stillasittande och knapperi på tangenterna. Åtminstone just nu.

På väg hem från jobbet handlade vi lite och nu, efter uppackning, är det meningen att vi ska kolla på någon film men jag undrar jag...är så trött så det slutar förmodligen med att jag går och lägger mig istället.

Skrivet av Angela Müller den 3 mars 2006 21:00

Kommentarer

Fast hallå där vad är det för fusk? Jag räknar bara riktiga steg, inte omvandlade… Skärpning skärpning :P Hmm min står just nu på 8814 ...

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den 3 mars 2006 22:21

Anna> Vid den tidpunkten sov jag som en liten gnu ;-) Klart jag måte räkna om - det skulle du också gjort om du simmat eller gått med väst ;-)

Skrivet av: Angela den 4 mars 2006 09:14

Post a comment
Remember Me?