« Åhh, jag tror jag svimmar | Huvudsidan | Vi tog en »

6 mars 2006

På begäran

EFTER JOBBET GICK JAG TILL Sävedalen (cirka 7 km) där Woffegubben kom i kapp. Det var ett tag sedan jag gick efter jobbet och i dag lös solen så lockande så nu blev det äntligen av. Någon minus var det dock så det fick bli vantar och knäppt jacka men ändå...med tanke på att vi hade 19,5 minusgrader i morse så...

På gymmet var det stökigt och bökigt och massor med "nyingar" så det blev 25 minuter uppvärmning och sedan timman styrka. Därpå hade vi fått nog bägge två!

Dagens stegeri blev 17 080 som väl är OK så här en vanligt torftig måndag ;-)

Jo så var det då rubriken! Bim ville att jag skulle lägga in en bild på den tavla som Woffegubben målade för länge sedan av vårt hus och som han nu håller på att måla om på nytt. Anledningen till det är ju förstås att vi har byggt till och ändrat så "ritningen" stämmer inte längre med verkligheten. Den fick jag för övrigt en annan födelsedag för länge, länge sedan ;-) Den nya tavlan ska jag få när jag fyller 50!?

DSCF4267.JPG

Om han nu hinner färdigt vill säga ;-)

Skrivet av Angela Müller den 6 mars 2006 21:13

Kommentarer

Vilken FIN tavla, du är gift med ett riktigt PROFFS ju! *avundsjuk*

Skrivet av: Snurran den 6 mars 2006 21:36

Åh! Vad fin! Han är ju superduktig ju! Hälsa honom det!

Skrivet av: Bim den 6 mars 2006 21:38

Bim och Snurran> Tänk om han bara använde den kunskapen lite oftare...

Skrivet av: Angela den 6 mars 2006 21:42

Ska vi byta dajmkakerecept med varann? ;-) Du får se mitt så får jag se ditt... *hihi*
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den 7 mars 2006 19:01

Lilla Mysan> Mycket gärna! Jag letar upp receptet och mailar till dig. *Kram*

Skrivet av: Angela den 7 mars 2006 21:50

Ja, du får väl pusha på honom! Men han kanske inte hinner måla så mycket för allt motionerande!? ;-)

Skrivet av: Bim den 8 mars 2006 17:56

Bim> Motion? Woffe? Nej, det kan jag väl aldrig tänka mig - i alla fall inte mycket ;-)

Skrivet av: Angela den 9 mars 2006 11:27

Post a comment
Remember Me?