« Äsch! | Huvudsidan | I hennes skor »

29 mars 2006

Hur fort går hon?

TROTS ATT HON ÄR AV GAMMAL ÅRSMODELL, närmare bestämt en 53:a. Inte genomgått några större renoveringar, har originaldelarna kvar och har inte varit särsklit dyr i drift. Klart man kan skönja lite skavanker här och där men i det stora hela så... Pinnar hon på ordentligt kommer hon n ä s t a n upp i 6 km/timman!

Woffegubben var ute i kväll med "göbbarna" från Wezäta och jag hade färdtjänsten. Efter jobbet tog jag en sväng om gymmet för att köra ett motionspass.

Det blev två timmar och 12 km på löpbandet .

Väl hemkommen hann jag knappt få i mig lite käk innan Woffe ringde och ville bli hämtad i stan och så blev det också. Han är lite ordentligare än vad jag är, när jag är ute och slarvar, och kommer hem i tid. Jag lyckas för det mesta förtränga att det kommer en dag i morgon också...
Och eftrsom haqn nu är hemma redan kanske vi ser färdigt filmen i kväll!

Dagens stegeri blev 18 977 steg och vartenda ett av dem är "riktiga" steg, alltså inget omräknat eftersom vi hoppade över (inte bokstavligt då) simhallen i morse.

Skrivet av Angela Müller den 29 mars 2006 21:39

Kommentarer

Hur f*n orkar man köra i TVÅ TIMMAR (!) på löparbandet!? Helt otroligt!!

Skrivet av: Bim den29 mars 2006 22:08

Bim> Mycket övertalning - väldigt mycket faktiskt och så Ipoden förståss ;-)

Skrivet av: Angela den29 mars 2006 23:20

Okej! Du är duktig i alla fall! Och förmodligen väldigt envis! ;-)

Skrivet av: Bim den30 mars 2006 18:21

Bim> Ja, det sägs att jag kan vara envis som synden. I så fall önskar jag att jag var det lite oftare ;-)

Skrivet av: Angela den30 mars 2006 22:24

Hihihi! Ja, man kanske oftast är det vid fel tillfälle! ;-)

Skrivet av: Bim den31 mars 2006 20:44

Post a comment
Remember Me?