« Gym, konst(igt) och Wallander | Huvudsidan | Baktajm »

5 mars 2006

En blick på termometern...

RÄCKTE FÖR AVGÖRANDET att det fick bli gymmet för motionsträning i dag. Visserligen lyste solen klar och fin men med 12 minus och blåst som kändes som 20 minus var det inte svårt att välja inomhusmotion. Så jag åkte alltså till gymmet och körde bara motionsträning:

60 minuter i crosstrainern och 90 minuter på löpbandet.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 828 varav 55% fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 113.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 2 timmar, 12 minuter och 13 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar och 30 minuter.

Det innebär bland annat att jag klarat av dagens steg redan nu, 17 254. I och för sig misstänker jag att det borde vara mer för i crosstrainern tror jag inte att det blir tillräckligt "nerstamp" för att den ska ge utslag.

Nu ska jag baka kakor...ja, inte som någon slags belöning för att jag varit så duktig...nej, jag ska baka kakan till en god vän men jag kan inte avslöja vännen här i fall om att personen läser för då blir det ju ingen överraskning ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 mars 2006 14:31

Kommentarer

Du är så duktig du! Själv så har jag nog haft min sämsta vecka någonsin... Ett enda litet motionspass, och det var en kort promenad på en timme i måndags...

Skrivet av: Bim den 5 mars 2006 15:05

Bim> Men jag vet ju att du håller på att ladda om ;-) Sedan är det banne mig bäst att se upp!

Skrivet av: Angela den 5 mars 2006 15:12

Hihihi! Ja! Jag är lite svårladdad just nu bara verkar det som! ;-)

Skrivet av: Bim den 6 mars 2006 20:29

Bim> Det kommer jag lovar!

Skrivet av: Angela den 6 mars 2006 20:49

Ja, fast det blev inte den här veckan.... Noll motion hittills.... :-(

Skrivet av: Bim den 8 mars 2006 18:00

Post a comment
Remember Me?