« Motvikt | Huvudsidan | Dagens första »

31 mars 2006

Bokslut mars 2006

I EN KOMMENTAR FRÅGADE min mycket goda vän hur det går med gåendet? Njae får jag ju svara då...Jag hade tänkt gå efter jobbet men blev så sen så det lönade sig inte eftersom jag går tills Woffegubben hinner i kapp. Ändå hade jag med mig hela regnstället med jacka och byxor eftersom det verkligen ösregnade i morse. Annars hade jag en baktanke att jag skulle fått ihop 13 000 steg i dag för att på så vis kunna spränga 400 000 steg på en månad. Nu blev det inte så och jag vågar knappt skriva att det bara blev ynka 5 910 steg i dag!

Nåväl, det är slut på månaden och dags för summering vad gäller "friskhetssatsningen" under mars månad detta nådens år 2006...

På gymet har jag varit 16 gånger och 34,3 timmar totalt. Vid några tillfällen har jag bara motionstränat, närmare bestämt vid två, resten har varit fulländade pass med uppvärmning, styrka och motion fördelat på följande: Uppvärmning 4,8 timmar, styrketräning 16,1 timmar samt motion 13,3 timmar.

I simhallen *host* har jag för det mesta hållt mig borta...totalt 3,6 timmar och på den tiden tagit mig 3,9 km.

Promenerat har jag heller inte gjort så mycet som jag borde men fördelat på 10 promenader har jag tagit mig 4,8 mil på 9,8 timmar.

Motionscykeln har jag verkligen inte något att skryta om...1 gång, 4,8 mil på 2 timmar. Förhoppningsvis åker fanskapet snart ut i garaget igen då jag hoppas kunna börja med "riktiga" cykelturer!

Stegvis har jag presterat 393 583 steg! Om man delar det med 31 så blir det (trots allt) 12 696 steg/dag.

Jämfört med februaris bokslut så kunde det säkert varit bättre men nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle...
Och eftersom det är för sent nu att eventuellt justera något resultat så blir det nog dumburken resten av kvällen ;-) Vi har tre filmer att välja på. Barnen som inte fanns av Hirokazu Kore-eda (vinnare av Cannes 2004), Kocken, Tjuven Hans Fru och Hennes Älskare samt en film vi köpte förra veckan (och som jag innerligt hoppas att vi inte redan sett...) Man Trouble med Jack Nicholson.

Skrivet av Angela Müller den 31 mars 2006 19:12

Kommentarer

Ett fantastiskt bokslut tycker jag! :-)

Skrivet av: Bim den31 mars 2006 20:37

Ett ganska osannolikt sammanträffande. Det var exakt lika långt som jag gick fram och tillbaka till krogen i april 2003 :) Bra jobbat Angela!

Skrivet av: Christopher den31 mars 2006 20:42

Gela, det är ju fantastiskt ändå! Är inte målet, ung 10000 steg/dag? Då har du ju nått ditt mål! Kanske kan det bli 400000 steg en annan månad. Rekord är väl till för att sprängas... ;)

Skrivet av: holy g-spot den 1 april 2006 03:33

Bim> Tack!

Skrivet av: Angela den 1 april 2006 09:48

Christopher> Ånä, försök inte...din dåvarande kvarterskrog låg inte så långt i från så att det kunde bli samma sträcka. Dessutom räknas inte vingliga steg ;-) Med andra ord är alla steg från krogen diskvalificerade ;-)

Skrivet av: Angela den 1 april 2006 09:51

g-spot> Risken är dock att det blir mindre och mindre nu när våren kommer för då har jag ju så mycket annat som lockar. Men det kommer ju snart en tråkig, lång, bedrövlig höst och vinter igen så då kanske...

Skrivet av: Angela den 1 april 2006 09:53

Post a comment
Remember Me?