« Vad ska vi ha till middag | Huvudsidan | Puslingarna åter »

19 februari 2006

Tävling

JA INTE FÖR MIG ALLTSÅ men väl för mina köksmedarbetare, dvs Boris och Ila. Och eftersom jag då blev både hund-, barn- och manfri (Woffegubben är med Anna och Puslingarna) så passade jag på att åka med när det var dags att bege sig till tävlingen. Jag hoppade däremot av i Lerum och men bilen styrde kosan mot Varberg.

Det var lugnt och fint på gymmet i dag, alla kanske är hemma och ser på OS?! Det blev 20 minuter uppvärmning och 80 minuter styrka. Ingen motion dock då jag hade bestämt mig för att gå hem vilket jag också gjorde. Så nu, efter 20 minuter på löpbandet och 1,1 mils promenad (från gymmet och hem) så är stegräknaren redan upp i 18 676 steg. Det finns dock en viss risk att det blir fler på en eller annan kiss- och bajsrunda i kväll så jag väntar med slutresultatet.

I dag har jag bestämt mig för att göra (utan hjälp från Puslingarna) potatisgratäng. Jag menar vi har ju redan rockat loss med gräddstuvade kantareller och gräddsås så helgen är ändå förstörd ;-)

Skrivet av Angela Müller den 19 februari 2006 16:02

Kommentarer

Du är duktig du! Som vanligt! ;-)

Skrivet av: Bim den20 februari 2006 18:04

Bim> Tack, jag förmodar att du menar med potatisgratängen ;-)

Skrivet av: Angela den20 februari 2006 19:35

Hahaha! Ja, det också! Fast jag menade motionen! ;-)

Skrivet av: Bim den20 februari 2006 21:53

Post a comment
Remember Me?