« Klart man måste äta middag! | Huvudsidan | Bokslut februari 2006 »

26 februari 2006

Solig söndag

JAG VÄCKTE WOFFEGUBBEN genom att slamra lite extra med grötkastrullerna och det funkade i dag också ;-) Vi tog oss till gymmet och körde som vi brukar, 20 minuter uppvärmning och 60 minuter styrka. Jag hoppade över motionsdelen i dag eftersom jag beslutade mig för att gå hem i den sköna solen.

Jodå, solen gassade på men det blåste smådjävlar. För att få lite variation så gick jag inte samma väg som jag gått vid de tidigare tillfällena utan jag gick genom centrum och följde alltså bilvägen.

Så här fint speglade sig solen i Säveån...

1_solisavean.jpg

Och solen har tydligen fått fart på fler än mig denna dag...

2_kanot.jpg

Det finns många fina broar längs Säveån och flera av dem är i Lerums kommun...

3_bro.jpg

Det blev lite nostalgi över dagens promenad. Här har bägge barnen tagit studenten...

4_gymnasium.jpg

Jag har väl nämnt att vi bor på landet...

5_landet.jpg

...med milstenar och hela kitet...

6_mil.jpg

Lerums kyrka ligger ganska fint uppe på en kulle...

7_lerumskyrka.jpg

I väntan på Vårfloden får jag nöja mig med en liten bäck...

8_ivantan.jpg

Jag busade till det lite extra i dag och gick över en stor snöklädd äng så att jag hamnade bakom brandstationen. Här gjorde Anna sin PRAO...

9_brandstation.jpg

Därefter gick jag genom Ölslanda, gulligt som en riktig liten Bullerby. Phew! Vilken tur att jag inte tog cykeln i dag...

10_cykel.jpg

Och här kom jag fram...

11_stenkullen.jpg

Snart hemma, Gråbos lilla kyrka...

12_grabokyrka.jpg

Det blev en liten nätt promenad på 1,1 mil och väl hemma blev det lite linssoppa till lunch och i dag ska jag INTE sova middag. I natt låg jag och läste till 04.00 innan det gick att få igen ögonlocken!

Skrivet av Angela Müller den 26 februari 2006 16:20

Kommentarer

Åhhh!!! Vilken underbar bildserie! Jättefina bilder! :-)

Skrivet av: Bim den26 februari 2006 17:59

Bim> Tack!

Skrivet av: Angela den26 februari 2006 18:08

1.1 mil. Tufft! Hade du stegräknaren med dig? Det blev säkert många steg.

Jag känner igen det där med att slå igen ögonlocken sent. Man kan göra det även utan middagslur, har jag märkt...

Skrivet av: arto den27 februari 2006 07:46

Arto> Japp stegräknaren är alltid med. Det blev 19 379 steg men då hade jag gått 20 minuter på löpbandet också så låt mig gissa att det blev 17 000 på promenaden. Det är inte bra att vända på dygnet - åtminstone inte om man ska jobba eller vara på gymet prick när klockan slår 10.00 ;-O

Skrivet av: Angela den27 februari 2006 17:05

Post a comment
Remember Me?