« Etikettera mera | Huvudsidan | Efter heldag »

14 februari 2006

Ojdå

DET BLEV EN LÅNG PROMENAD efter jobbet i dag! Woffegubben blev inte klar i tid så jag hann ända till Partille innan jag blev upphämtad. Och kan man tänka sig att det var ljust ute ända till Sävedalen! Jag gick från jobbet vid 16-tiden och när jag var i Sävedalen hade det gått över en timma. Förra veckan hann jag bara till Torpaskolan i Fräntorp innan det började mörkna ;-)

När Woffe mötte upp så åkte vi till Alingsås för att handla lite på ICA. Frukten här hemma var slut och pålägget likaså. Fick syn på makrillfile i tomatsås och snålvattnet rann till. Fick med mig några burkar hem och nu har jag avnjutit denna delikatess som jag så ofta glömmer av. Då kan det gå lång tid som jag inte har en tanke på makrillfile i tomatsås men så händer något som utlöser en frenetisk längtan. I dag räckte det med att jag råkade passera hyllan där de alltid ligger så var det kört! Gott var det och nu ska det inte dröja så länge till nästa gång...

Det blev många steg i dag med promenaden i morse och sedan den efter jobbet. 12 km totalt vilket inte är illa en dag så här mitt i arbetsveckan.
Å andra sidan blir det varken gym eller promenad i morgon för då ska vi gå med några goda vänner till Harrys och lyssna till ståuppkomedi med Anna-Lena Brundin (tror jag att hon hette).

Dagens steg blev 19 727 och med simningen omräknat så hamnar jag på 21 935.


Skrivet av Angela Müller den 14 februari 2006 20:57

Kommentarer

Ha det så trevligt i morgon kväll!

Skrivet av: Bim den14 februari 2006 21:46

Ha det så trevligt i morgon kväll!

Skrivet av: Bim den14 februari 2006 21:50

Ha det så trevligt i morgon kväll!

Skrivet av: Bim den14 februari 2006 21:53

Ha det så trevligt i morgon kväll!

Skrivet av: Bim den14 februari 2006 21:56

Ojdå... Ursäkta att jag spammade... Krånglade här som f*n... Trodde ingenting gick iväg...

Skrivet av: Bim den14 februari 2006 22:04

Anna-Lena Brundin! Det var ju henne jag gav dig en bok med i julklapp! "Det svider lite"...

Skrivet av: Anna, Boris, Kif, Tyler o Ila den14 februari 2006 22:35

Anna> Japp, det stämmer. Har inte hunnit läsa den ännu men det kommer. Kanske på vår semester (Boris och min). *Kram*

Skrivet av: Angela den15 februari 2006 08:28

Bim> Tack! Med tanke på att det egentligen var dags för gymmet så...kan det ju knappast bli sämre ;-)

Skrivet av: Angela den15 februari 2006 08:30

Post a comment
Remember Me?