« Sen middag | Huvudsidan | Stegvis »

13 februari 2006

Inte så kul

JAG FICK GÅ ENSAM TILL GYMMET I DAG! Woffe kände sig lite sliten efter gårdagens promenad så han ville hoppa. Som vanligt är det alltid tråkigt att göra saker ensam men det fick ju gå ändå. Jag "snodde" i alla fall bilen så Woffe fick ta bussen hem.

Det blev 20 minuter uppvärmning, 65 minuter styrka och 1 timma motion. Och hör och häpna!! Jag stretchade en kvart efter avslutat pass!? Inte för att jag ville eller för att vara duktig! Nä. jag var helt enkelt tvungen, efter cykelturen i går så var benen inte glada i dag. I morse när jag simmade kändes det mer än väl att jag borde stretchat redan i går ;-) Jag som tycker det är sååå tråkigt!

För övrigt är det ganska lugnt på jobbet. Många har förstås februarilov ihop med familjen. Åtminstone de som har skolbarn. Men vi andra kämpar på så det ska nog gå denna veckan också ;-)

På gymkvällarna känns det som om kvällen är till ända redan innan man kommer hem. Så också i dag så det lär inte dröja förrän det blir bingen...

Skrivet av Angela Müller den 13 februari 2006 20:57

Kommentarer

Så ni har redan sportlov där nere? Här har vi vecka nio...

Skrivet av: Bim den13 februari 2006 21:36

Bim> Japp, alltid vecka sju.

Skrivet av: Angela den13 februari 2006 21:44

Post a comment
Remember Me?