« From Gråbo to the World | Huvudsidan | Inga bra förslag »

24 februari 2006

Halvdag

JA, LITE MER BLEV DET i och för sig för vi åkte inte från jobbet förrän efter 18. Men å andra sidan kom jag inte dit förrän vid 13-snåret. Ganska lagom arbetsdag ;-) Jag satt i möte mellan 13-16 så resten av tiden försökte jag jobba i kapp lite. Men det som inte blev gjort ligger nog tusan kvar till måndag!

Efter jobbet blev det gymmet. Jag måste säga att jag gillar OS mer och mer. Ja, inte för de olika sporternas skull - nä, där är jag svårflirtad. Jag är nämligen inte ett dugg idrotts- eller sportintresserad. Men anledningen till att jag uppskattar OS mer och mer det är att under dessa veckor har det varit väldigt sparsamt med folk på gymmet ;-)
Detta lär vi väl inte få uppleva förrän sol och vår tittar fram. Då brukar det också bli en aning mindre och alltså lättare för oss som kämpar på.

Det blev som sig bör 20 minuter uppvärmning och därpå 60 minuter styrka. Jag hoppade över "eftermotionen" då jag tröstade mig med att det får räcka med 3 mils cykling i morse.

Det var en ljuvlig dag med strålande sol och när jag gick från banken vid 12-tiden hade jag verkligen inte lust att sätta mig i bilen för att åka till jobbet. Hoppas det blir lika fint över helgen så att lusten infinner sig för en eller annan promenad ute i det fria.

Dagens stegeri slutar på 18 875 vilket jag inte kan skryta med någon av de andra dagarna i veckan som gått precis! Om sanningen ska fram så är det bara måndagen och onsdagen som klarar sig precis över 10 000-strecket. Trots detta ligger jag bra till månadsmässigt. Det vill säga om jag nu sköter mig resterande dagar!

Skrivet av Angela Müller den 24 februari 2006 21:39

Kommentarer

Jag håller också verkligen tummarna för lite sol i helgen! Oj, oj, oj, vad jag behöver det!

Skrivet av: Bim den24 februari 2006 23:36

Bim> Häår verkar det jämngrått i dag 25/2 09.29...bläää!

Skrivet av: Angela den25 februari 2006 09:30

*Suckar* Här är det också jämngrått just nu... 25/02 klockan 10:13... Det var strålande sol vid halvåttatiden, men det försvann tyvärr fort... Har inte bestämt mig än om jag ska ta en promenad eller inte... Vill ju egentligen, men jag känner mig lite vinterdeppig i dag... Hade solen varit kvar så hade jag inte tvekat... Men nu vet jag inte... *Kram*

Skrivet av: Bim den25 februari 2006 10:16

Bim> Jag känner precis som du!

Skrivet av: Angela den25 februari 2006 11:17

Jag tvingade i alla fall ut mig på en promenad. Och det var ju skönt när jag väl kom igång. Och solen visade sig pyttelite i alla fall!

Skrivet av: Bim den25 februari 2006 16:15

Bim> Det borde jag också ha gjort i stället för att sova middag till 19.50!!!

Skrivet av: Angela den25 februari 2006 19:56

Men du kanske behövde det! ;-)

Skrivet av: Bim den25 februari 2006 20:15

Post a comment
Remember Me?