« Kan det sägas nog ofta? | Huvudsidan | Värstingresa »

19 januari 2006

Undrens tid är ej förbi ;-)

ÄNNU EN HELDAG I MÖTE... I dag har jag suttit i lönekartläggning som var mycket intressant men stressande då inget "vanligt" arbete blir gjort Det är nu andra dagen i sträck som jag sitter i möte från tidig morgon till sen kväll. Och på skrivbordet ligger allt som borde ha blivit gjort!

Vi delar det mesta av arbetet här hemma, Woffegubben och jag, med några få undantag såsom tvätt, strykning och matlagning. Å andra sidan byter jag aldrig däck, tvättar bilen eller ens tankar den. Det har liksom bara blivit så och har ine så mycket med kunskap eller duglighet att göra.
Städar gör vi alltid tillsammans och eftersom jag alltid lagar mat så röjer alltid Woffegubben undan efter maten. Handlar gör vi tillsammans, fixar och renoverar likaså. Ja, jag skulle kunna göra listan väldigt lång men det är nog ganska öveflödigt i dagens läge. Det finns förmodligen i dag inga hälfter som tycker att det är OK att den andra hälften gör allt. Inte så som det var när vi växte upp, Woffe och jag.

Nåväl, nu i kväll höll jag på med tvätt, uppackning av matvaror vi handlat på vägen och dessutom packning inför morgondagens resa när Woffe kom och sade:

- Kan du visa mig hur man stryker skjortor?
- Ja, men inte nu, svarade jag med huvudet inne i tvättmaskinen då jag höll på att tömma den från ren tvätt.

Men det är ju självklart att jag fick visat...

1_undrenstid.jpg

Och det gick ju riktigt bra ;-)

Nu ska jag packa resten och ta hand om nästa färdiga maskin tvätt...

2_resvaska.jpg

Dagens stegeri är inget skryta om, 6 398, fast jag har å andra sidan suttit mest still och då är det svårt att få ihop fler ;-)

Skrivet av Angela Müller den 19 januari 2006 21:11

Kommentarer

Hm - är lite avis på Stockholmia-resan. Nästa gång ska jag försöka hänga på alltså. Då blir det Inedal Angela! Ha det nu riktigt härligt och krama Gurra från mig.
Kör försiktigt i snöovädret. Man ska krama varandra i trafiken!
/ylvis

Skrivet av: Ylvis den19 januari 2006 21:47

Ylvis> Klart vi åker snart igen! Gurrakramen blir det också om jag träffar honom. Lovar att köra försiktigt och vänta med kramarna ;-)

Skrivet av: Angela den19 januari 2006 21:53

Farsan stryker! Coolt! :-D

Lova att köra försiktigt nu!

Skrivet av: steffanie den20 januari 2006 06:56

Steffanie> Ja, det trodde du inte va' ?! Japp vi ska köra göraförsiktigt och om inte så gör alla andra det så det finns inte mycket att välja på ;-) *kram*

Skrivet av: Angela den20 januari 2006 12:10

Jag håller definitivt med... Kör försiktigt... Och vi får väl hoppas att alla andra gör det också... Här i Stockholm är det typ mindre snöstorm och snorhalt på vägarna just nu... *Stor kram*

Skrivet av: Bim den20 januari 2006 15:01

Bim> Ja, det var nog den värsta resa hit vi gjort någonsin, phew! Men nu är vi framme utan några blessyrer. Vi ses i morgon ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den20 januari 2006 21:15

Nej, det gör vi inte...

Skrivet av: Bim den21 januari 2006 00:20

Post a comment
Remember Me?