« I den bästa av världar | Huvudsidan | Högst ansvarig »

24 januari 2006

Två steg fram och ett tillbaka

EFTER SIMNINGEN BLEV DET, som för det mesta, promenad från Valhalla till jobbet. Det har blivit bra mycket mildare ute, bara 2 minus i dag, så promenaden kändes behaglig.

Efter jobbet hade jag bestämt att gå tills dess Woffegubben hann i kapp. Men jag fick inte så lång tid på mig som jag hade tänkt för precis när jag skulle gå så frågade en kollega mig om Brasilien. Det var ju just den rätta att snacka om Brasilien med. Kunde snabbt sluta prata ;-)
Till sist kom jag dock i väg så det blev en timmes promenad och på den timman hann jag en bit förbi Munckebäcksmotet. Det var ganska kämpigt att gå för det har blivit moddigt av allt salt så jag halkade runt rätt bra. Två steg framåt och ett tillbaka kändes det som.

14 946 steg i dag och därav är 2 208 omräknade från simningen i morse.

För övrigt är det annars en vilodag från gymet och jag längtar till sängen och en god bok.

Kan det för tusan inte bli vår snart?!

Skrivet av Angela Müller den 24 januari 2006 20:03

Kommentarer

Apropå Brasilien... Vi har nog bestämt oss nu! Vi åker ingenstans i sommar. Vi ska boka in en resa till Thailand över jul och nyår istället!

Skrivet av: Bim den26 januari 2006 18:12

Bim> Åhh, vad roligt. Till Phuket eller ? Grattis jag är så glad för din skull. Du måste lova att blogga! När reser ni? Vi sticker den 17/12 och är borta i tre veckor - längtar (enda gången på året jag längtar till vinter). *Kram*

Skrivet av: Angela den26 januari 2006 21:03

Jag vet ingenting än! Man kan ju inte boka förrän i mars/april. Det lutar nog åt "Hoa Hin". (Ursäkta stavningen!) Och det blir två veckor. Vi vill resa före jul och komma hem efter nyår. Självklart så bloggar jag då! Bara vi har något internetcafé nära så! *Kram*

Skrivet av: Bim den26 januari 2006 21:41

Post a comment
Remember Me?