« Japp, så vad det med det! | Huvudsidan | Tror gör man i kyrkan »

1 januari 2006

Trött som en jagad gnu

UJ, UJ, UJ DET VAR INGET VIDARE NÄR KLOCKSKRÄLLET ringde i morse klockan 07.00! Jag stängde av och låg en stund till och märkte till min fasa, när jag äntligen steg upp, att jag legat 45 minuter längre än jag borde.
Men jag kastade mig in i duschen och sedan i väg. Fick röja av bilen från all snö som kommit i natt men det var inte lika mycket som kom i veckan.

Väl på jobbet fick vi veta att den "flyttgubbe" som skulle komma och hjälpa till med alla datorer, skrivbord samt en del skåp, hade fått ryggskott och alltså inte kunde komma. Nåja, det var ju ingen idé att vända hem igen så vi flyttade allt själva, vilket gick alldeles utmärkt. Jag omprissatte under tiden och även det gick bra.
När jag ändå var på plats körde jag månadens statistik samt skrev ett protokoll så nu är även det historia ;-)

Hemma igen, vid 17-tiden, så blev det lite middag med potatisgratäng (jag gjorde en extra igår då jag skalat så mycket potäter) och lite gott till vilket smakade alldeles utmärkt. Jag var hungrig som en varg när jag kom hem!

Woffegubben är inte så mycket med, stackarn, nu är det hans "tur" att gå igenom influensaeländet med feber, hosta och snuva. Han hade i alla fall fotat fåglarna som kommer och äter hos oss. Vi hinner i stort sett aldrig se dem, möjligtvis på helgerna, eftersom det redan är mörkt sedan länge när vi kommer hem efter avslutad arbetsdag...

1_fagelbord.jpg

Så dessa hungriga fåglar får avsluta årets första dag!

Skrivet av Angela Müller den 1 januari 2006 18:00

Kommentarer

Gott nytt år, Gela! Trist att Woffe ligger hemma med feber stackarn! Och så fick du jobba på årets första dag! Hoppas året blir bättre än det började! ;)

Kram!

Skrivet av: Gurregurr den 1 januari 2006 23:53

Gurregurr> Tack detsamma! Klart som korvspad att 2006 blir det bästa hittills ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 2 januari 2006 08:22

Hur är det med gubben nu då?

Skrivet av: Bim den 4 januari 2006 18:28

Bim> Jo, han hostar och nyser om vartannat men är i alla fall så han kan jobba. Däremot får sim och gym vänta tills nästa vecka för hans del. *Kram*

Skrivet av: Angela den 4 januari 2006 21:42

Post a comment
Remember Me?