« Tror gör man i kyrkan | Huvudsidan | Att rekommendera »

3 januari 2006

Till sist

KOM JAG SÅ I VÄG TILL GYMET! Jag var på jobbet redan 07.00 i morse så jag passade på att gå lite tidigare i eftermiddags. Körde en ganska normalt pass men det var jobbigt. Hjärtat galloperade några gånger men jag hoppas att det var av glädje för nu är det slutdaltat med kroppen. Nu är det gymet som gäller så att jag kommer i kapp igen! Tusan vad fort man tappar det lilla man lyckats bygga upp!

Det blev 15 minuter uppvärmning, 1 timma styrka och 1 timma motion i dag. Jag kommer nog inte att kunna trycka ner tangenterna i morgon på grund av träningsverk men det kan inte hjälpas.

När jag kom hem hade Woffegubben också hunnit anlända hemmet (han är inte riktigt mogen än för gym och fick ta bussen hem).

- Jag har tagit med mig lite sommar hem till dig sade han...

1_sommar.jpg

Och det får jag väl hålla med om...

2_vita.jpg

Nu blir det kvällsmat, väl förtjänad, och sedan lite dumburk! Har spelat in kommisarie Lynleys två senaste avsnitt ;-)

Skrivet av Angela Müller den 3 januari 2006 19:15

Kommentarer

Hallå där!
Vad duktig du är som motionerar. En annan sitter bara och äter apelsiner hela dagarna. Nya favoriten är blodapelsin. :)

Ja, jag väntade mig nästan att se er när jag var i Ullared i december, men ingen Angela eller Woffe i sikte då inte. När det blir nästa gång har jag ingen aning om, just nu sparas varenda krona för att kunna köpa ny vagn inför lillplupps ankomst. På tal om det så har jag fixat till lillpluppens sida... http://lillplupp.morgonsol.com

Kram!!

Skrivet av: Petra den 3 januari 2006 19:41

Vilken jättegullig man du har som kommer hem med blommor till dig! *Kram*

Skrivet av: Bim den 3 januari 2006 20:39

Petra> Då har vi missat varandra, vad synd! Vi var där också någon gång i december, en löredag tror jag det var, men jag kommer inte ihåg någon datum. Jadu, barnvagnar är inte billiga har jag förstått. Vi får hoppas att vi kan ses någon gång igen. Jag har allt tittat på lillplupps sida. Fin! *Kram*

Skrivet av: Angela den 3 januari 2006 20:57

Oj, sommarblommor. Tänk att det snart (nästan) blir sommar också. Jag fick tulpaner på nyårsafton och det kändes vårlikt.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den 3 januari 2006 20:59

Bim> Jo, mycket kan man säga om Woffe men blommor är han noga med att ha med hem då och då. För det mesta är det tre rosor som han kalla för hopp, tro och kärlek men nu har jag nog klagar lite för mycket på vintern så därför blev det "sommarblommor" i dag ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 3 januari 2006 21:00

RS> Ja, tulpaner är ljuvliga och minner om en tid vi nog alla längtar till nu. VÅREN...

Skrivet av: Angela den 3 januari 2006 21:39

Fick också tulpaner på Nyårsafton. Av min Mamma. Härliga VÅR-blommor!

Skrivet av: Bim den 4 januari 2006 18:26

Bim> Ja, tulpaner är tulpaner. Ljuvliga! *Kram*

Skrivet av: Angela den 4 januari 2006 18:33

Post a comment
Remember Me?