« Att rekommendera | Huvudsidan | Jag längtar till Brasilien, Brasiliens sköna land! »

4 januari 2006

Nästa bloggträff

INGEN ÄR VÄL OMEDVETEN om att nästa bloggträff är i Stockholm den 21 januari 2006?! Som Kulturbloggen redan bloggat om. Det skulle vara fantastiskt roligt om jag kunde locka dit Bim, Ordbankaren och Gustaf samt förstås alla som kan och vill. Varför inte Flärdskrivaren som exempel?

NU har jag i alla fall bokat hotell och skulle väl bokat tågbiljett också om det inte varit så att jag velar mellan om jag ska ta tåget eller bilen och nu på slutet till och med försöker lura med mig chaffören (till bilen) ;-) Men det kan jag inte få klart besked på i dag då Woffegubben egentligen arbetar just den lördagen så han får först kolla om han kan byta med någon kollega.

Det ska i alla fall bli mysigt att få träffa bloggarna och jag ser mycket fram emot just denna lördag!

Skrivet av Angela Müller den 4 januari 2006 21:16

Kommentarer

Faktum är att jag är i Sthlm just den dagen...(;-)

Skrivet av: Ordbankaren den 4 januari 2006 21:38

Jag har aldrig varit på en bloggträff. Frågan är om det kan bräcka de dagboksträffar jag varit på. Hm.

Skrivet av: Jontas den 4 januari 2006 21:45

Ordbankaren> Ja, men det är ju STRÅLANDE! Då hoppas jag att vi kan ses - äntligen! Plats meddelas i god tid innan! *Säg ja, säg ja, säg ja*

Skrivet av: Angela den 4 januari 2006 21:46

Jontas> Kan du inte komma med och kolla själv? Det hade varit en höjdare! Förresten? Vad är skillnaden mellan dagbok och blog? Ingen - som jag ser det! Definitionen på blog är uppdateringar på nätet i kronologisk bakvänd ordning. Vi kan åka tillsammans - det hade varit så roligt att äntlligen få träffa dig!

Skrivet av: Angela den 4 januari 2006 21:50

Ja, du Angela... Vi får väl se... Det där har vi ju pratat om förut. Jag är ju en liten osocial fegis jag! Och jag bloggar väl egentligen inte heller! Jag skriver väl dagbok jag... *Kram*

Skrivet av: Bim den 5 januari 2006 00:05

Bim> Försök inte! Definitionen på blog är uppdateringar på nätet i kronologisk bakvänd ordning! Jag skriver också dagbok i min blog ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 januari 2006 08:24

Okej då! Min dagbok är väl en blogg då! Men jag är fortfarande en osocial fegis! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 januari 2006 08:48

Jag håller med Bim om detta med att vara en osocial fegis. Jag gillar inte heller dessa stora sällskap. Så jag vågar varken säga bu eller bä.

Det beror också lite på var i Sthlm det blir. Kanske vågar jag, kanske inte.

Skrivet av: Ordbankaren den 5 januari 2006 09:20

Bim och Ordbankaren> Tror jag inte ett ögonblick på att ni skulle vara! Om vi blir ett sååå stort sällskap vet jag inte. Vi brukar vara ett gansla lite troget gäng så den risken är utesluten! Jag lovar att meddela plats så fort jag vet. *Kramar*

Skrivet av: Angela den 5 januari 2006 12:04

Vi får väl se...

Skrivet av: Bim den 5 januari 2006 19:49

Bim> Jag är ständig optimist så jag hoppas ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 januari 2006 21:54

Till Ordbankaren med fler: Ni får gärna föreslå plats. Välj ni var vi ska träffas. Vi brukar träffas på Hirschenkeller och där är bra för att det alltid finns gott om plats. Men jag börjar tröttna på deras mat - när man är vegetarian som jag är finns bara två alternativ.
Men jag lovar: det brukar vara jättetrevligt och det brukar vara mycket naturliga människor som kommer. själv är jag inte alls förtjust i att gå ut och träffa främlingar men på de här träffarna har det varit som att träffa vänner.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den 5 januari 2006 22:17

Va kul det ska bli att få gå min alldeles första bloggträff! Hirschenkeller är sjysst, men en restaurang med volym och vego-mat... Göta källare har ingen mat, va? Copacabana?

Skrivet av: Gurregurr den20 januari 2006 10:57

Gurregurr> Vet inte, jag är ju Göteborgare...kan du inte kolla till nästa träff? *Kram*

Skrivet av: Angela den20 januari 2006 12:08

Kollar gärna till nsäta träff! Vi kan prata mer om det imorgon! =) Kram

Skrivet av: Gurregurr den20 januari 2006 23:58

Gurregurr> Japp, det och tusen andra saker ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den21 januari 2006 09:11

Post a comment
Remember Me?