« Fem ovanor | Huvudsidan | Fyrtaggare »

25 januari 2006

Motion för tusentals kronor

I MORSE SIMMADE JAG 1500 meter! Jag var på Valhalla ensam för Woffegubben tvättade bilen. För att inte ha en så förbaskat tung väska att släpa på efter simningen så packade jag om i en ryggsäck med minimalt med prylar i. Tyvärr så kom inte simglasögonen med så jag har gått som i en dimma i stort sett hela dagen. Linserna är inte kompis med badvattnet.

Eftersom det var dags för gymmet i dag så hade jag inte tänkt mig någon promenad efter jobbet men 16.45 ringde Woffe och sa att han skulle bli lite sen. Då gick jag i väg i alla fall för jag hade liksom fått nog av jobbet. Jag hann 7.5 kilometer innan han hann i kapp. Det var om möjligt än värre i dag att gå efter den snö som föll natten till idag men vem ska man klaga till?!

Därefter blev det gymmet med 20 minuter uppvärmning och 1 timma och 5 minuter styrka. Det kändes lite tufft i dag. Mest i axlarna och ryggen men det blir säkert bättre till nästa gång ;-)

19 116 steg och ett stort hål i friskvårdskontot...Woffes gymkort förnyades i dag med ytterligare ett år och i morgon ska våra bägge årskort på Valhalla förnyas också... Dålig tajming om man säger så!

Skrivet av Angela Müller den 25 januari 2006 22:25

Kommentarer

Simning, promenad och sen gym... Du är så otroligt duktig!

Skrivet av: Bim den26 januari 2006 18:08

Bim> Tack, det gäller att få valuta för alla investerade pengar ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den26 januari 2006 20:59

*Skrattar*

Skrivet av: Bim den26 januari 2006 21:35

Post a comment
Remember Me?