« Näst intill passiv | Huvudsidan | Vilken läcker »

27 januari 2006

Inget gym

JAG BESTÄMDE MIG FÖR ATT gå en bit efter jobbet vilket jag också gjorde. Jag hann gå 8.2 km innan Woffegubben hann i fatt mig. Han blev senare än normalt då det var mycket att göra. När jag klev in i bilen föreslog jag att vi skulle hoppa gymet i kväll och ta det till morgonen i stället. Då är vi utvilade och det brukar kännas bättre. Han var inte svårövertalad om vi säger så ;-)

Det var ett klokt beslut kände jag när jag kom hem och var lite frusen och trött. Nu blir det slappande framför dumburken och lite gott att äta. Känner jag mig själv (och det gör jag ju) så somnar jag snart i soffan efter en intensiv vecka på jobbet. Just ur den sympunkten hade det givetvis varit bättre att gå till gymmet - det är inte lika lätt att somna i från ;-)

Annars har det varit en bra vecka. Trots många möten har jag fått jobbat undan en del. Det finns en del projekt som nästan äter all min tid nu. Därför känner jag att det är extra viktigt att ge sig tiden till promenaderna och gymmet annars blir det som förr - jag kommer att jobba dygent runt i princip. Vi hoppade visserligen över simningen i morse men det var inte på grund av för mycket att göra utan mer för att jag känner mig så himla trött så en och annan sovmorgon är lockande. Då behöver vi inte stiga ur sängen förrän 06.30...

Stegeriet denna dag, 15 151, och det utan morgonpromenad från simhallen och intet omräknat eftersom vi inte simmade så det är väl helt OK.

Skrivet av Angela Müller den 27 januari 2006 19:14

Kommentarer

Jag blir verkligen imponerad av att du orkar vara så aktiv. Själv sitter jag fastklistrad framför datorn eller i soffan när jag inte jobbar. Men ska faktiskt försöka att börja träna igen... :)

Skrivet av: heroine den27 januari 2006 22:46

Heroine> Roligt om jag kan inspirera någon...lycka till!

Skrivet av: Angela den27 januari 2006 23:03

I dag, lördag, blev det i alla fall en promenad till stan för mig! Över 20.000 steg! :-)

Skrivet av: Bim den28 januari 2006 14:52

Bim> Härligt! Hade ni bra väder i dag? Här är det attans grått alltså. Inte ett dugg sugen på promenad även om jag skulle behöva - för min del blir det inte många steg i dag...*Kram*

Skrivet av: Angela den28 januari 2006 15:46

Här var det sol en kort stund i morse. Men sen blev det faktiskt rätt så grått här också... Skönt ändå var det! Jag promenerade in till stan. Jenny kom med tunnelbanan. Sen blev det promenad med henne, shopping för oss båda, fikande, och sen åkte vi hem. Nu ska vi iväg och fira min Pappa som fyller 82 i morgon. Ha en trevlig lördagskväll! *Kram*

Skrivet av: Bim den28 januari 2006 16:07

Bim> Detsamma till dig och familjen.. Hälsa farsan ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den28 januari 2006 16:14

Tack! Det blev som vanligt en trevlig kväll med släkten med heta diskussioner! Nu har vi löst alla samhällets problem! Igen! ;-)

Skrivet av: Bim den28 januari 2006 23:56

bim> Det låter bra, då kan vi andra ägna oss åt trivialiteter ;-)

Skrivet av: Angela den29 januari 2006 10:55

Hihihi...

Skrivet av: Bim den29 januari 2006 15:28

Post a comment




Remember Me?