« Inte riktigt tusingen | Huvudsidan | Syndens näste del 2 »

7 januari 2006

Dagens variant av

MAN TAGER VAD MAN HAVER. Woffegubben har skalat potisarna när jag var på gymmet. Dessa kokar jag med massor av vitlök, buljongtärningar samt vanligt hederligt salt. Samtidigt åker det på en kastrull med broccoli som ska bara ska få sig ett uppkok...

1_potatismos.jpg 1_broc.jpg

Jag tager sedan två kycklingkorvar och snittar upp lite. Emellan snitten hamnar det lite ost och ovanpå ananasen som blev över från i går. Sedan åker broccolin i och toppas med riven paremsan...

2_kycklingkorv.jpg 2_form.jpg

Sedan in i ugnen medan jag värmer mjölk och gör potatismoset klart...

3_fixfardigt.jpg

Och till efterrätt förbereds det genom att Woffe skalar några bananer och slänger i en form. Jag tar en promenad till frysboxen och fixar upp ett paket björnbär och delar den vita blockchokladen i mindre bitar för stt så småningom bli ännu mindre, för att inte säga riven...

4_bjorbarbanan.jpg

Fortsättning följer...

Skrivet av Angela Müller den 7 januari 2006 20:10

Kommentarer

Jag väntar med spänning på fortsättningen...

Skrivet av: Bim den 7 januari 2006 21:36

Bim> Ja, jag har startat grillen nu ;-)

Skrivet av: Angela den 7 januari 2006 21:38

Jag väntar...

Skrivet av: Bim den 7 januari 2006 22:55

bim> Nu ligger dom där...bilderna alltså. Och bilringarna samlas i fina rader på magen...

Skrivet av: Angela den 7 januari 2006 23:21

*Skrattar* Ja, här har bilringarna också ökat i kväll! Har tryckt i mig både chips och godis! Men på Måndag börjar allvaret! *Kram*

Skrivet av: Bim den 7 januari 2006 23:48

Bim> Japp, på måndag gäller det ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den 7 januari 2006 23:53

Post a comment
Remember Me?