« Lugnet lägger sig sakta men säkert | Huvudsidan | Gardiner - äntligen! »

3 december 2005

Teknikens under

NÄR JAG FÖR ETT TAG SEDAN övergick till nutid...det vill säga att jag släppte taget om ISDN och blev med Bredband så lyckades jag inte särskilt väl. Det blev ett bökande som inte går att beskriva i ord innan vi fick eländet att funka. Tanken var att jag skulle "köra" trådlöst men det lyckades jag inte med så det fick bli via kabel. Jag var mest glad över att det fungerade till sist så jag brydde mig inte så mycket om den fina Wireless-G Broadband Routern som står och hånler åt mig varje gång jag sitter vid datorn.

Men för ett tag sedan förnamälde Stora Mönsterbarnet ett eventuellt besök denna helg. Shit tänkte jag. Jag kan ju inte låta henne komma hem och se min fina Wireless-G Broadband Router och sedan stillsamt lyssna på den kommentar som kommer lika säkert som amen i kyrkan:

- Vad häftigt morsan! Kör du trådlöst?!
Det skulle ju tvinga fram ett svar som:
- Ja, fast via kabel!

Så, jag fick alltså ta mitt ansvar som förälder (till två teknikstinna döttrar) och börja forska i saken. Jag ska inte gå in på några detaljer men nu funkar det!

Tradlost.jpg

Tyvärr blev det inget besök denna helg, av olika anledningar, men när hon väl kommer då blir mitt svar:

- Självklart! Gör inte alla det?

Skrivet av Angela Müller den 3 december 2005 11:03

Kommentarer

Grattis :)

Skrivet av: Peter Parnes den 4 december 2005 08:17

Peter> Tack ;-)

Skrivet av: Angela den 4 december 2005 10:23

Post a comment
Remember Me?