« Många blir det | Huvudsidan | Det fanns en gång »

20 december 2005

Nä, men ser man på!

I MORSE GLÖMDE JAG VARE SIG MOBIL eller något annat så det blev simning och promenad därefter till jobbet som sig bör. Hujedamejjen vad halt det var. Gick som jag hade gjort i byxorna ;-)

En ganska lugn dag på jobbet inga möten och jag kunde till och med jobba undan lite. Nu blir det sista dagen i morgon innan jul då jag tagit ledigt torsdag och fredag. Då ska jag fixa lite julskinka och annat som hör julen till för att sedan transportera till Den Kungliga Huvudstaden på lördag.

Efter jobbet blev det gymet, till slut! 20 minuter uppvärmning på löpbandet och 1 timma styrka, så det så ;-)

I morgon ska min kollega avtackas, hon slutar kort och gott, och vi har kämpat tillsammans i snart 20 år. Känns inget vidare men hon är nöjd med sitt beslut och det är ju huvudsaken. Vi får helt enkelt hålla kontakten!

Skrivet av Angela Müller den 20 december 2005 20:56

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?