« Nä men hallå! | Huvudsidan | Krulliga snören, papper och tejp »

28 november 2005

Phew!

DAGEN HAR ÄGNATS ÅT att springa runt i affärer och leta efter julklappar. Jag gissar att problemet kan kännas igen från de flesta håll?! En önskning har jag lyckats uppfylla och den är nu inpackad och klar med julpapper och snöre. Några till lyckades jag åstadkomma men dessa är på eget bevåg och inget önskat! Lite annat, julgodis bland annat, är också införskaffat. Färdiga pepparkakor på burk samt julklappar till Puslingarna men ännu inget roligt till Kif & Tyler. Får helt enkelt leta vidare.
Inköpsrundan avslutades på jobbet då jag hade ett möte inbokat till 16.30 och Woffegubben gick under tiden till apoteket, den raringen, och löste ut mina mediciner.
Efter avslutat möte bar det av hemåt och vi packade ur bilen samt slog in några klappar. Nu är det vila och sömn som gäller för min del för av någon anledning sov jag inte en blund i natt. Fråga mig inte varför...eller ja, det kan ju i och för sig bero på att natt mellan fredag och lördag blev näst intill 14 timmar av sömn för min del. Får se hur det går i natt, med sömnen vill säga ;-)

Skrivet av Angela Müller den 28 november 2005 21:19

Kommentarer

Post a comment




Remember Me?