« Windows 2003 | Huvudsidan | Fredagsfrågor »

11 november 2005

Nu har det hänt igen!

FÖR ANDRA GÅNGEN PÅ ÅTTA DAGAR...fast jag lovat mig själv att det inte skulle bli så här! Vadå, jo att jag sklippar simningen för att jag ska skynda mig till jobbet. Förra gången var det en windows 2003 server som skulle in i den nya domänen. En viktig server så jag kände pressen att ha testat så allt funkade efter migreringen innan 08.00. Det gick bra!
I dag, på väg till simhallen, kom jag på att jag hade glömt skriva och skicka ut agendan till det möte jag skulle ha redan 09.00. Då blev pressen och stressen för stor - jag hoppade simmet och gick till jobbet.
Agendan blev klar!

Nu, när jag sitter här efter en superjobbig (men rolig, tro inget annat för all del) dag så kommer verkligheten i kapp: Du skulle ju inte göra så här emot dig själv! Nej, just det och ändå händer det?

Gjort är gjort men jag tror minsann att jag får skärpa till mig. Det kommer att vara så här hektiskt en lång tid framöver, minst fram till juni -06, och då gäller det ha respekt för sig själv och de mål man har satt upp.

Skrivet av Angela Müller den 11 november 2005 16:43

Kommentarer

Det där känner jag igen så väl. Jag jobbar över och hinner inte till träningen och ursäktar mig med att det är ju ändå jobbet jag försörjer mig och familjen på.
Men att träna är hur viktigt som helst. Jag vet.

Skrivet av: RS (fd Chadie) den11 november 2005 19:18

RS (fd Chadie)> Ändå skönt att höra att det finns fler än jag som sätter hälsan i andra hand ;-)

Skrivet av: Angela den11 november 2005 21:58

Post a comment
Remember Me?