« Dagens Astor | Huvudsidan | Windows 2003 »

9 november 2005

Move Your Body

NÄR VI ÅKTE FRÅN JOBBET och närmade oss Stenkullen bad jag Woffegubben släppa av mig vid brandstationen. Min avsikt var att gå därifrån och hem (sjuochenhalvan). Jag mumlade något om stegräknaren och han svarade förfärat.
- Larmar den också?!

(Saken är nämligen den att min pulsklocka larmar när den tycker att det var för länge sedan jag använde pulsmäteriet. Att vi sedan tränar på gymet 3 ggr i veckan och att jag går massvis av steg skiter den fullständigt i så länge jag inte sätter på mig bandet och sätter i gång pulsmätning.)

Jag svarar:
- Nej, men jag ser ju i displayen att det saknas ett och annat i dag.

Men, det var inte hela sanningen. Jag behövde tänka och det gör jag bäst i rörelse. Det blev en tung promenad hem och den tog mycket längre tid än normalt men jag fick funderat. Insikt är tungt att bära och framför allt när den kommer försent...

Det var egentligen ganska dumt av mig att gå med huvudet fullt av tankar och axlarna nedtyngda av spöken men man ska inte ångra något här i livet. Med ryggen spänd som en fiolsträng kan det bara sluta med att det inte känns bra vid slutmålet. Det var dock ett måste för att få rensa tankarna.

Väl hemma var jag tvungen, och då menar jag tvungen, att laga lite lunchmat för det finns inte något tillagat i frysen...

1_stroganof.jpg

Men, det går ju att göra det lätt för sig. Stroganof gjord på kycklingkorv så att vi bägge kan äta samma mat. Dessutom fyra portioner så att det räcker även på fredag.

Det har hänt förut och den hände i går kväll igen...att jag glömde ta ur linserna innan sänggång. Att jag glömde det igår efter ett jobbigt telefonsamtal går väl att förstå. Men vad som är obegripligt är att jag inget märkte då jag faktiskt satte på mig läsglasögonen för att läsa lite av Tony Parsons "min tjej och jag"! Nåväl, min otroligt praktiske make har nu fixat saken...

2_linser.jpg

Så - nu ska jag gå in i badrummet och plocka ur linserna ;-) Och i morgon är det en ny dag - förhoppningsvis något klarare!

Skrivet av Angela Müller den 9 november 2005 20:46

Kommentarer

Hihi pappa är för söt. Kram!!!

Skrivet av: anna den 9 november 2005 21:54

Anna> Ja, du känner väl igen lapptekniken ;.) *Kram*

Skrivet av: Angela den 9 november 2005 22:01

En sån där lapp skulle jag ha nytta av också. Vissa perioder är jag helt hopplös och somnar på soffan långt innan linserna plockats ut. Typ så här års, när det är kolsvart ute lagom till Bollibompa.

Skrivet av: kaxi01 den10 november 2005 09:02

Kaxi> Ja, å vad ljuvligt det är att vakna på morgonen och se allt i en dimma ;-)

Skrivet av: Angela den10 november 2005 21:28

Post a comment
Remember Me?