« Tomtegröt åt Far | Huvudsidan | Konversation »

6 november 2005

Inte så kul precis

ATT GÅ PÅ GYM UTAN WOFFEGUBBEN! Men jag fick släpat mig i väg till sist och det var en riktigt bra dag i dag. Lite folk och ingen väntan vid någon station utan rakt på hela tiden.
Jag körde som vanligt 15 minuter uppvärmning och 1 timma styrka men sedan kände jag lite panik över gårdagens slapphet (efter festen i fredags) och det ringa antalet steg likaså (4031) så jag körde 90 minuter på löpbandet efter avslutat styrkepass.

Det räddade dagens stegeri som nu hamnar på 16 054 och med tanke på att fredagen (festkvällen) gav 19 185 så har jag väl kompenserat gårdagens dåliga resultat ;-)

När jag kom hem från gymet...

1_hemfrangym.jpg

...hade Woffe sovit nästan hela tiden och kände sig riktigt bra. Så jag satte honom i arbete...

2_skaragronsaker.jpg

Med att skära lök i stora mängder, både gul och silver, strimla paprika, gul och röd samt tomater i tunna skivor och salladsblad vackert upplagda på fat. Allt detta medan jag stekte nötfärs och quornfärs...

3_stekakottfars.jpg

Som så småningom resulterade i att vi fick oss lite till middag...

4_fardig.jpg


Och nu borde jag ta hand om de tre maskinre tvätt jag kört under dagen samt torkat i tumlaren och som nu ligger som ett berg i tvättstugan och väntar på att bli vikta och inlagda i hyllor och skåp. Men se det tänker jag inte alls göra - utan nu blir det dumburken tills ögonen börjar trilla ihop och sedan sängen! Har man förlovningsdag så har man!

Skrivet av Angela Müller den 6 november 2005 20:28

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?