« Arbetslägerhelg | Huvudsidan | Kortkort »

3 oktober 2005

Bokslut september 2005 - Konstig dag

INGET KÄNDES NORMALT I DAG! Åt lunch utan Woffegubben, som är på konferens, och det kändes konstigt.
Efter jobbet blev det gymet - lika konstigt kändes det utan Woffegubben...
Kanske inte så konstigt att det blev ett "konstigt" pass då. Jag körde 1 timma uppvärmning och under tiden det pågick funderade jag om jag skulle nöja mig med det men jag tog mitt förnuft till fånga och körde 1 timma styrka samt avslutade med 15 minuter på löpbandet.

Det blir lika konstigt att sova i natt utan Woffe - undrar just om jag börjar bli gammal?! Om han tycker likadant så blir det inte roligt kommande dagar för på onsdag åker jag till Stockholm igen och kommer inte hem förrän näst intill en vecka senare...

Jag har haft en malande känsla av att det inte blivit något helt och riktigt med motionen denna månad men man glömmer och en månad är lång ser jag nu när jag tittar på "bokslutet" för september. Klart att kunde varit bättre men så förbaskat illa är det inte heller...

Cyklat 7,8 mil på 4,4 timmar
Joggat 3,6 km på 0,6 timmar
Promenerat 7.7 mil på 14,1 timmar
Simmat 8,5 km på 4.6 timmar
Gymmat, uppvärmning 3.1 timmar
Gymmat, styrka 8,7 timmar
Gymat, motion 1,1 timma
Stegat har jag gjort 393 740 gånger denna september 2005...

Räknar man ihop antal mil så blir det 16,7.
Och räknar man ihop den totala tiden för någon form av motion så blir den 36,5 timmar.
Nej, det kan man kanske inte klaga på ändå!

Nä, nu ska jag gå och sova i det ekande och tomma (på Woffe) sovrummet ;-( För att vakna i tid för att ensam åka till jobbet i morgon...tur att han bara är borta en natt!

Skrivet av Angela Müller den 3 oktober 2005 21:23

Kommentarer

stackars mammsen :) men här blir det inte ensamt i sängen, det lovar jag! pudlarna kommer ligga som varma korvar under ditt täcke! :D

Skrivet av: anna den 4 oktober 2005 21:36

Anna> Från och med i morkon kväll är det ombytta roller - nu blir Woffe ensam...

Skrivet av: Angela den 4 oktober 2005 21:51

Post a comment
Remember Me?