« En dag i raden | Huvudsidan | Höst »

19 oktober 2005

En bra dag i mitt tycke

DET BLEV EN GIVANDE KURSDAG därom råder ingen tvekan. Simmade förstås som vanligt i morse och gick en något längre sträcka från Valhalla än vad jag normalt brukar hinna med eftersom kursen började 08.30.

Efter jobbet var det gym och när vi var färdiga med uppvärmning 15 minuter och styrka 60 minuter så kände jag för en stund på löpbandet vilket Woffegubben svor sig fri ifrån. Han hade fått nog och hoppade in i duschen medan jag stegade i väg till löpbandet för en ensam rond. Tyvärr fanns det inget löpband ledigt just då så även jag hoppade in i duschen med avsikt att i stället gå en bit på vägen hem som kompensation. Sagt och gjort.

Jag hoppade alltså av bilen vid brandstationen för att gåendes ta mig de sista 7,5 km hem. Woffe konstaterade att han också var lite sugen på frisk luft så han körde hem bilen och kom mig till mötes. En strålande idé!

Det innebär att jag dagens stegeri blev bättre än väntat...21 192! Går väl knappast att klaga på en dag så här mitt i veckan ;-)
Ja, det var vår onsdag.

Skrivet av Angela Müller den 19 oktober 2005 21:37

Kommentarer

En dag utan nya lärdomar är ingen bra dag. Kram

Skrivet av: Lotta den22 oktober 2005 09:07

Lotta> Så sant som det är sagt! *Kram tebax*

Skrivet av: Angela den22 oktober 2005 15:54

Nääämen morsan nu saknar jag uppdateringar. :)

Skrivet av: anna den23 oktober 2005 13:49

Anna> Får se om jag hittar något att skriva om - då kommer det. *Kram*

Skrivet av: Angela den23 oktober 2005 16:17

Post a comment
Remember Me?