« Så det kan gå! | Huvudsidan | En fin tur »

5 september 2005

Lugnet återställt

NU HAR JAG VARIT PÅ STAN och införskaffat en ny stegräknare. Visserligen tål inte denna heller att simma i toaletten men jag får försöka klura ut något bra sätt att förankra den på ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 september 2005 15:25

Kommentarer

Det var med sorg jag läste om stegräknarens hädanfärd. Du och den har varit mitt sällskap till frukost varje morgon sen våren kom och jag har med spänning följt stegräknarens jobb. Det har varit lite som en adventskalender när jag var liten. Tack för tipset på vart man hittar bra sådana. Ha en bra dag.

Skrivet av: Lotta den 6 september 2005 14:31

Lotta> Ojdå, jag som inte ens rapporterar längre om hur många steg jag tar varje dag. Kanske ska börja med det igen. Ha en bra kväll - eftesom dagen nu nästan är slut ;-)

Skrivet av: Angela den 6 september 2005 15:36

Post a comment
Remember Me?