« I familjens sköte | Huvudsidan | Så många fler blev det inte »

17 september 2005

Dags för bekännelse

JAG HAR INTE JOGGAT sedan jag sprang Tjejmilen!?
Visst har det funnits tusen och ett tillfällen så det kan jag inte skylla på. Nej, jag har helt enkelt inte haft lust. Men i morse när jag vaknade till en helt otroligt underbar dag med sol som nästan svämmade över - jag, då var det bara till att ge sig ut.

Det blev "Hörnmosserundan" som ju inte är så lång (3,6 km) vilket kanske var klokt med tanke på den "nybörjare" jag ju faktiskt får betraktas som, med ett uppehåll på 20 dagar. Lite tungt var det - det ska i ärlighetens namn erkännas men i det stora hela kändes det ganska OK.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 241 varav 50 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 126.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 33 minuter och 33 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 34 minuter och 57 sekunder.

Stegräknaren visar följande:

ANTAL STEG: 5 701.
STRÄCKA: 3,7 km.
FÖRBRUKADE KALORIER: 285.
TID: 40 minuter och 36 sekunder.

Tiden är ju längre med rätta eftersom jag värmde upp lite innan pulsklockan sattes på. Och vad kaloriantalet beträffar var det ju ganska snällt men jag litar nog mer på pulsklockans värde, tyvärr ;-) Eller, kan det vara möjligt att förbruka 44 kcal på en kort stunds uppvärmning?

I vilket fall som helst ska det bli ljuvligt gott med frukost nu!

Skrivet av Angela Müller den 17 september 2005 11:54

Kommentarer

Snyggt jobbat. Jag hoppas också komma igång och jogga igen. Jag har haft en trist förkylning som inte vill ge med sig, men nu verkar den ha vänt.
Tänk om jag också skulle våga mig på tjejmilen nästa år? fast det verkar långt.

Skrivet av: Chadie den17 september 2005 16:56

Chadie> Tack! Ja, långt ÄR det men det skulle vara kul om du sprang. Jag blir väl så illa tvungen när jag nu visat Mönsterbarnet att jag klarat det en gång ;-)

Skrivet av: Angela den17 september 2005 21:08

Post a comment
Remember Me?