« En fin tur | Huvudsidan | Bästa låten? »

6 september 2005

Årets man!

NOG VAR DET VÄL meningen att vi i dag skulle besöka gymet?? Men när olyckskorparna började snacka om att det i morgon ska bli regn och att sommaren är förbi så undrade jag om jag inte behövde hem fortast möjligt för att av sluta täckbarksprojektet?
- Jag behöver göra en del utomhus som inte går att göra när det regnar fyllde maken i...

OK, då hoppar vi gymet i dag men går i morgon! Jag lurar på detta hela eftermiddagen och kommer fram till om att om jag går en bit från jobbet så kanske det kan kompensera lite?
Sagt och gjort. När klockan är 16.05 börjar jag gå mot hemmet men jag har inte tänkt att gå hela vägen, 3,3 mil, utan bara så länge som det tar för Woffegubben att komma i kapp mig då han slutar lite senare.

Jag lyckades ta mig, gåendes, till Sävedalen som jag tror blev cirka 7 kilometer innan Woffe hann ikapp. Det var strålande sol och visste man inte bättre skulle man kunna tro att det var högsommar.

Hemma tog jag mig an täckbarken och det är nu som dagens rubrik kommer till sin rätt...

Aretsman.jpg

Njae, riktigt så illa som bilden visar är det inte men ;-) Högen tog nästan slut i dag. Det mesta är klart på framsidan och det som återstår av högen kommer också att hamna där men inte i dag.

Förresten så fick nya stegräknaren en tuff förstadag, 17 160 steg i dag!

Skrivet av Angela Müller den 6 september 2005 20:57

Kommentarer

Skulle vara intressant att se hur Woffe klär med en spade i handen, rumlandes runt i trädgården
;-)
Fast (vid närmare eftertanke..) det är nog säkrast att du sköter det själv? /ylvis

Skrivet av: Ylvis den 7 september 2005 19:26

Hehe thats the spirit pappa!

Skrivet av: anna den 7 september 2005 21:15

Anna> Hehe, ja så är det!

Skrivet av: Angela den 7 september 2005 21:32

Ylvis> Riktigt sann är inte bilden för han hjälpte mig sedan, han fyllde kärrorna och tömde dem i rabatten medan jag jämnade ut det hela. Men strax innan dess kom han ut och berättade en sak och just då stod han med händerna i byxfickorna och pang så kom idén till bilden. *Kram*

Skrivet av: Angela den 7 september 2005 21:36

Vem tog fotot?

Skrivet av: anna den 8 september 2005 12:27

Anna> Stativ och självutlösare ;-)

Skrivet av: Angela den 8 september 2005 13:00

Hur som helst - riktigt rolig bild iaf! ;-) Kram Ylvis

Skrivet av: Ylvis den 8 september 2005 15:50

Jajajaja ungdomen nuförti'n, säger då det. Det är teknik och bloggar och stativ och utlösningar.

Skrivet av: anna den 8 september 2005 18:29

Anna> Ja, vad ska man säga... 1. Jag tackar för titeln "Ungdomar"... 2. Teknik - javars utan den klarar man sig inte... 3. Blogg, njae snarare en dagbok ;-)... 4. Man skulle ju kunna börja fantisera...men den självutlösning det gäller här är bara teknik, tyvärr!!

Skrivet av: Angela den 8 september 2005 20:13

Post a comment
Remember Me?